Bütçe yok, güzel bir ürün önerebilir misiniz? Mümkünse uzun saatler gidecek fiyatına değecek bir ürün.
Tek kol ise 4'lü almak daha mantıklı hocam biri bitince direk diğerini takarsın.
Uzun süre giden güzel pillerdir. Şarj etmek için de, GP recyko 2 veya 4'lü şarj cihazını alabilirsiniz. Eğer tek kol ise 2'li almak daha mantıklı.
Tek kol ise şarj aleti olarak 2'li almak daha mantıklı. Orada şarj etmek için dedim. Kol 2 tanesini kullanınca, biten ikiyi şarja tak, diğer 2'yi kullan.Tek kol ise 4'lü almak daha mantıklı hocam biri bitince direk diğerini takarsın.
Haklısınız hocam pili 2'li alın dediniz zannetim kusura bakmayın.Tek kol ise şarj aleti olarak 2'li almak daha mantıklı. Orada şarj etmek için dedim. Kol 2 tanesini kullanınca, biten ikiyi şarja tak, diğer 2'yi kullan.
Evde pilleri sarj etmek için cihaz var, bu pilleri alıyorum o zaman hocam.
Uzun süre giden güzel pillerdir. Şarj etmek için de, GP recyko 2 veya 4'lü şarj cihazını alabilirsiniz. Eğer tek kol ise 2'li almak daha mantıklı.
O zaman tamam. Aslında benim kullandığım başka piller vardı ama onlar satıştan kalkmış, yine de bu pillerin de kullanım süresi gayet güzel. Alabilirsiniz hayırlı olsun.Evde pilleri sarj etmek için cihaz var, bu pilleri alıyorum o zaman hocam.
Teşekkür ederim, aldım gitti.O zaman tamam. Aslında benim kullandığım başka piller vardı ama onlar satıştan kalkmış, yine de bu pillerin de kullanım süresi gayet güzel. Alabilirsiniz hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.Teşekkür ederim, aldım gitti.
Teşekkür ederim hocam.Hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.