Vay be! Pilli olması her zaman avantaj değildir dostum. Xbox'ın garantisi ne olacak? Connectgame'in mağdur ettiği kişi sayısı Xbox kumandasının satış sayısı ile aynı
Microsoft Xbox Wireless Adapter Kablosuz Adaptör Xbox One ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Xbox Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Arkadaş 3000 lira vermiş. Malına laf dokundurmak istemiyor ne yazık ki. Tercih senin elbette ama ben 3000 lira verip pil takmak veya bluetooth dongle ile oynamak istemezdim.
Microsoft Xbox Wireless Adapter Kablosuz Adaptör Xbox One ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Xbox Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Arkadaş 3000 lira vermiş. Malına laf dokundurmak istemiyor ne yazık ki. Tercih senin elbette ama ben 3000 lira verip pil takmak veya bluetooth dongle ile oynamak istemezdim.
Daha sağlam. Xbox 125 hz raporlama ve hall effect olmayan analoglar kullanıyor. Dediğim gibi arkadaş AliExpress'ten 300 liraya kol alıp Xbox kolundan iyi olmasını bekliyor.
Arkadaş 3000 lira vermiş. Malına laf dokundurmak istemiyor ne yazık ki. Tercih senin elbette ama ben 3000 lira verip pil takmak veya Bluetooth dongle ile oynamak istemezdim.
Ben hangisini alırsam alayım kablo ile oynayacağım zaten. Ayrıca bunların dışında şu sıralar DualSense almayı düşünüyorum. Yani o da seçenkeler arasında.
Vay be! Pilli olması her zaman avantaj değildir dostum. Xbox'ın garantisi ne olacak? Connectgame'in mağdur ettiği kişi sayısı Xbox kumandasının satış sayısı ile aynı
Pil konusuna cevap bile vermeyeceğim kendin bile inanmamışsındır ne yazdığına. Sitenin güvenilirliği hakkında bir şey demedim ama bunlar kolay bozulan cihazlar değiller zaten ve garanti konusunda firma yardımcı oluyor sadece iadede sıkıntı çıkarıyorlar. Garantiye alınmaz istenirse Hepsiburada'dan alır.
Ben hangisini alırsam alayım kablo ile oynayacağım zaten. Ayrıca bunların dışında şu sıralar DualSense almayı düşünüyorum. Yani o da seçenkeler arasında.