Xbox 9. nesil oyun kolu alınır mı?

Vay be! Pilli olması her zaman avantaj değildir dostum. Xbox'ın garantisi ne olacak? Connectgame'in mağdur ettiği kişi sayısı Xbox kumandasının satış sayısı ile aynı :D

Batarya bir süre sonra ölür.
En azından hall effect analogları var. O bile yeter Xbox almamaya. Garanti bittikten sonra aranır durur nasıl çözeceğim ben bu stick drifti diye.

2.4Ghz dongle değil onun adı, Bluetooth dongle, ayrıca 200 TL.

Ayrıca bahsettiğin ürün PC için dizayn edildi zaten.
2.4 Ghz ne biliyorsun değil mi? Aradaki farkı biliyorsun yani.

Hepiniz bir şey diyorsunuz insan ne yapacağını şaşırıyor.
Arkadaş 3000 lira vermiş. Malına laf dokundurmak istemiyor ne yazık ki. Tercih senin elbette ama ben 3000 lira verip pil takmak veya bluetooth dongle ile oynamak istemezdim.

Bahsettiğin ürünün 2.4G olduğunu kim söyledi?

1728163780277.png

Arkadaş 3000 lira vermiş. Malına laf dokundurmak istemiyor ne yazık ki. Tercih senin elbette ama ben 3000 lira verip pil takmak veya bluetooth dongle ile oynamak istemezdim.
Hayır, İngiltere'de yaşıyorum ve 1 günlük maaş ile bahsettiğin kolu alabiliyorum.

Arkadaş 3000 lira vermiş. Malına laf dokundurmak istemiyor ne yazık ki. Tercih senin elbette ama ben 3000 lira verip pil takmak veya Bluetooth dongle ile oynamak istemezdim.

Ben hangisini alırsam alayım kablo ile oynayacağım zaten. Ayrıca bunların dışında şu sıralar DualSense almayı düşünüyorum. Yani o da seçenkeler arasında.

Vay be! Pilli olması her zaman avantaj değildir dostum. Xbox'ın garantisi ne olacak? Connectgame'in mağdur ettiği kişi sayısı Xbox kumandasının satış sayısı ile aynı :D

Batarya bir süre sonra ölür.
Pil konusuna cevap bile vermeyeceğim kendin bile inanmamışsındır ne yazdığına. Sitenin güvenilirliği hakkında bir şey demedim ama bunlar kolay bozulan cihazlar değiller zaten ve garanti konusunda firma yardımcı oluyor sadece iadede sıkıntı çıkarıyorlar. Garantiye alınmaz istenirse Hepsiburada'dan alır.

Bahsettiğin ürünün 2.4G olduğunu kim söyledi?

Eki Görüntüle 2323548

Hayır, İngiltere'de yaşıyorum ve 1 günlük maaş ile bahsettiğin kolu alabiliyorum.
Daha o dongle'ın pc ile uyumluluk için çıkartıldığını bilmiyorsun.

Ben hangisini alırsam alayım kablo ile oynayacağım zaten. Ayrıca bunların dışında şu sıralar DualSense almayı düşünüyorum. Yani o da seçenkeler arasında.
Konsol ürünlerini bilgisayar için almak özellikle Türkiye'de çok saçma.

Daha o dongle'ın pc ile uyumluluk için çıkartıldığını bilmiyorsun.

1728163898037.png

1728163907033.png

Ekstradan Bluetooth adaptör satmak istemişler dostum? Bunu 8BitDo da yaptı. 200 TL'ye UB500 alıp bu sorunu çözersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı