Xbox 9. nesil oyun kolu bağlantısı rastgele kopuyor

milito

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci & grafiker
Selamlar. 9. nesil Xbox gamepadimde aklımın alamadığı bir sorun var: Herhangi bir oyunun ana menüsünde sorunsuz bir şekilde çalışırken, oyun içinde rastgele bağlantı kopması yaşıyor. Xbox donatılar üzerinden güncelleştirme yaptım. Videosunu çektim, linkten bakabilirsiniz. Bluetooth ile iPhone 12 cihazımda oyun içinde dahi sorunsuz çalışmakta bu arada. Bilgisayarımda Bluetooth olmadığı için test edemedim. Nasıl çözebilirim ya da sorun nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 farklı kablo ile denedim ki zaten kabloları da aktif olarak kullanıyorum, onlarda sorun yok.
Kabloları test etmeni istemiyorum. USB kablosunu kola taktığın yerde sıkıntı olabiliyor. Kablonun, koldaki yuvaya giren kısmını oynattığında gidiyorsa eğer problem koldadır büyük ihtimal.

Kabloları test etmeni istemiyorum. USB kablosunu kola taktığın yerde sıkıntı olabiliyor. Kablonun, koldaki yuvaya giren kısmını oynattığında gidiyorsa eğer problem koldadır büyük ihtimal.
Yok, kablo ile hiçbir alakası yok. BIOS update'i ile sorun çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı