Xbox 9. nesil vs DualSense

@Yener K. hocam buraya bir el atar mısınız iki kol arasında kaldım. Konuları inceledim ama kafama hala yatmadı DS4 kolu aralıksız 6 8 saat kullandım ve herhangi bir ağrı vs yaşamadım sizce DualSense mi almak mantıklı yoksa Xbox 9. nesil mi? (not: İkisini de kablolu şekilde kullanacağım)

PC için Xbox kolu iyi fakat artık DualSense ile de sıkıntılar kalmadı gözüküyor. Bir Xbox kullanıcısı ve yaklaşık 18 adet kol sahibi olarak DualSense güzel kol diyebilirim.

PC için Xbox kolu iyi fakat artık DualSense ile de sıkıntılar kalmadı gözüküyor. Bir Xbox kullanıcısı ve yaklaşık 18 adet kol sahibi olarak DualSense güzel kol diyebilirim.

Sağ olun hocam ona göre steamdanda DSX adlı uygulamayı alsam işime yarar mı? Yoksa farklı bir yerden mi indireceğim DualSensex'i?

Steam uygulaması daha iyi.

@jeazer iki kişi maç falan oynuyorsanız mantıklı. Yoksa Xbox da zaten güzel kol.

@jeazer iki kişi maç falan oynuyorsanız mantıklı. Yoksa Xbox'da zaten güzel kol.

Maç oynarız illaki elbet bir yerde işe yarar fakat ben DualSense'in o teknolojisini çok merak ediyorum destek de geldiyse alacağım. En kötü burada bütçesi olmayan bir dostuma ucuz fiyattan satarım.

O zaman alabilirsiniz hocam.

Şimdi DualSense aldım ikisini de deneyip PC deneyimimi aktaracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…