Xbox 9.nesil vs Gulikit KK3 Pro

mehmetff21

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, İtopya'da Xbox kolu şu anda indirimde. Malumunuz, bayram geliyor. Harçlıklarla birlikte Bluetooth bir gamepad almak istiyorum ama ne alacağımı bilemedim. Xbox kolundaki drift problemi ile uğraşmak istemiyorum ama Xbox olması da bir yandan güven veriyor ve pili dışarıda olması da ileride yaşanacak batarya problemi açısından Xbox benim için daha iyi bir konumda. Sizce hangisi alınmalı?

Merhaba arkadaşlar, İtopya'da Xbox kolu şu anda indirimde. Malumunuz, bayram geliyor. Harçlıklarla birlikte Bluetooth bir gamepad almak istiyorum ama ne alacağımı bilemedim. Xbox kolundaki drift problemi ile uğraşmak istemiyorum ama Xbox olması da bir yandan güven veriyor ve pili dışarıda olması da ileride yaşanacak batarya problemi açısından Xbox benim için daha iyi bir konumda. Sizce hangisi alınmalı?
Xbox olduğu için fiyatı daha pahalıya geliyor normalde geleceğinden. Ülkedeki konsol ürünlerindeki vergi olayları ve Microsoftun fiyat politikası sağolsun normalden çok daha fazla veriyorsunuz 9. Nesil xbox koluna. Yerine fantech shooter 3 veya bigbig won gale gall önerebilirim. Çok daha güzel kollar ikisi de. Gulikit kollarına sıcak değilim malesef. Eğer alırsanız iyzico gibi kampanyaları bir kenara bırakıp gamesirün yurtdışı sitesinden t7 veya nova 2 lite da alabilirsiniz. T7 xbox lisanslı ve hall effectli kablolu bir kolken nova 2 lite normal xinput ama kablosuz bir kol. Honey10off kodu ile de %10 indirimle alabilirsiniz. Mailden yunexpress ile göndermelerini talep ederek de gümrükte vergi çıkmadan alabiliyorsunuz

Kk3 pro bugün elime ulaştı, 700tl ye geldi, gayet güzel

GameSir, easysmx gibi markalardan bahsediyor lakin bu markaların yaptığı kollar Xbox'tan daha iyi. Öyle ufak bir farkla da değil kat ve kat daha iyi kollar üretiyorlar aynı fiyata.

Sanki böyle Xinput dinput tarzı bir şeyden bahsediyor, yazılımsal bir şeyden yani. Markaya laf atmış gibi gelmedi bana pek.

Sanki böyle Xinput dinput tarzı bir şeyden bahsediyor, yazılımsal bir şeyden yani. Markaya laf atmış gibi gelmedi bana pek.
Xinput denen şey xbox 360 gibi davranarak pcye kendini sorunsuz bir biçimde tanıtması kolların. Örnek olarak gamesir markasının bendeki cyclone 2 cihazı. Kol bilgisayara bağlanmak için xinput kullanıyor bu sayede kendinş xbox360 kolu olarak göstererek bağlanıyor ve uyum sorunu olmuyor.

Yani aslında 1 markaya değil tüm markalara laf ediyor

Neden eksik taraflarından bahsetmiyor kimse? Alacağınız kontrolcü istediği kadar kaliteli olsun 20 yıl önce çıkan 360 kontrolcüsünden his olarak en ufak bir farkı bile olmayacak. Bu sadece XInput, DInput olarak geçilebilecek bir mevzu değil, tamamen hisi değiştiren, oyunun kontrolcüyü "360" olarak görmesiyle "One" kontrolcüsü görmesi arasındaki farkı malzeme kalitesi gibi şeyler kapatamaz. Çünkü bir kontrolcüde en önemli şey histir, teknik detaylar beni bağlamaz. Özellikle tetik altı titreşimleri çok önemli.

O sebeple kişisel olarak hiçbir lisanssız kontrolcüyü önermem. Kullanmıyorum değil, kullanıyorum, aradaki farkı da görüyorum. Bu bağlamda bütün markalara laf atmıyorum, gidip lisanslı kontrolcü çıkartsınlar alalım, 20 yıl önceki teknoloji ile değil.

Neden eksik taraflarından bahsetmiyor kimse? Alacağınız kontrolcü istediği kadar kaliteli olsun 20 yıl önce çıkan 360 kontrolcüsünden his olarak en ufak bir farkı bile olmayacak. Bu sadece XInput, DInput olarak geçilebilecek bir mevzu değil, tamamen hisi değiştiren, oyunun kontrolcüyü "360" olarak görmesiyle "One" kontrolcüsü görmesi arasındaki farkı malzeme kalitesi gibi şeyler kapatamaz. Çünkü bir kontrolcüde en önemli şey histir, teknik detaylar beni bağlamaz.

O sebeple kişisel olarak hiçbir lisanssız kontrolcüyü önermem. Kullanmıyorum değil, kullanıyorum, aradaki farkı da görüyorum.
Hissiyat olarak nasıl farkı olmayacak merak ettim açıkcası. Daha kollarında "teknik detay olarak" Hall effect kullanmayan, Anti friction ring bulundurmayan, gecikme süresi yüksek, kutu içinde dongle barındırmayan hatta dongle'ı bırak kablo bile çıkmayan bir kol sadece tetik titreşiminden dolayı- ki bu da her oyunda desteklenmiyor bildiğiniz üzere- hissiyat açısından daha iyi gelmiyor bana malesef. Titreşim hissiyatı ve malzeme kalitesi güzel haklısınız ama oyunda hassas bir kontrol elde edemezken kendi fiyat bandındaki diğer kollar kadar veyahut daha az işlevi yerine getirebilirken sadece dış hissiyatı göz önünde bulundurarak hissiyatı iyi demek BENCE yanlış. Bana sorarsanız asıl hissiyat oyun içerisindeki her neyi kontrol ediyorsanız onun kontrolünün istediğiniz şekilde gerçekleşmesinde yatıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı