Xbox 9. nesil vs PS5 DualSense

Mellyssa

Femtopat
Xbox 9. nesil ve PS5 DualSense arasında kaldım. İkisinin de tuşlarının yeri farklı olduğu için hangisi daha rahat olur emin olamadım. Test etme şansım da yok. Hangisi daha iyidir?

Xbox 9. nesil ve PS5 DualSense arasında kaldım. İkisinin de tuşlarının yeri farklı olduğu için hangisi daha rahat olur emin olamadım. Test etme şansım da yok. Hangisi daha iyidir?

Xbox 9.Nesil kullanıyorum elimde bir de Dual Sense gibi yan yana analog sticke sahip Gamesir'in eski bir modeli var. Analog stick pozisyonları her iki kontrolcüde farklı ama ikisini de gayet iyi bir şekilde kullanabiliyorum. Tercihim Xbox 9.Nesil ama, daha rahat geliyor bana da. Alışınca ikisini de kullanırsınız sorunsuz bence. Ama her ikisini de kullananlar hatırladığım kadarıyla genelde Xbox 9.Nesil'i daha konforlu buluyor.

Xbox 9.nesil kullanmadım ama PS5 dualsene müthiş rahat. Ama hem şarj konusu hem uyumluluk açısından Xbox tercih ederdim şuan ki aklım olsa. Çünkü onun da rahat olduğunu bir çok arkadaşımdan duydum.

Kişiden kişiye değişir fakat dualsense almamış hatta eline gamepad almamış tipler 1 forum konusu görüp sana "eksbaaaks!" Kolu tabiki de diye spamlamaya devam edecektir, hatta yazarken şuan da bağırıyorlar bile...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı