Çözüldü Xbox 9. nesil Wireless Controller ile God of War'da bağlantı kopuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wosvos72

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İç Mimar
Merhaba, oyunu oynarken aniden bağlantı kesiliyor. Oyunu Steam üzerinden oynuyorum. Gamepad'in Xbox logosundaki ışık yanıp sönüyor. Gamepad'i aldığımda kablo ile bağlayıp Xbox donatılarından güncellemiştim. ASUS BT400 Bluetooth adaptör ile kullanıyorum. O da en son sürücüsü yüklü durumda. Steam üzerinde aşağıdaki ayarları da yaptım. Duracell şarjlı pillerle kullanıyordum. Değiştirip normal Duracell pil taktım. Fakat hala bu sorun devam ediyor 10-15 dakikada kopma oluyor. Bazen de anlık gidiyor. GTA V ve Party Animals oynadığımda bir sorun yoktu. Geçen gün Mi TV Stick üzerinden ve telefon üzerinden de kullandım. Bir sorun yoktu.

1702714427172.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu durumun tamamen Bluetooth alıcınızdan kaynaklandığını söyleyebilirim. Benzer durumu yaşayan biri olarak Bluetooth/Wi-Fi antenlerini bağlayarak çözebildim. Sebebi ise sensör tek başına yeterli sinyal alamadığı zamanlarda ifade ettiğiniz gibi ara ara kopuyor ve ardından tekrar bağlanıyordu. Sinyal alabilecek mesafede misiniz? Bluetooth adaptörünüzü farklı portta denediniz mi?
Bu durumun tamamen Bluetooth alıcınızdan kaynaklandığını söyleyebilirim. Benzer durumu yaşayan biri olarak Bluetooth/Wi-Fi antenlerini bağlayarak çözebildim. Sebebi ise sensör tek başına yeterli sinyal alamadığı zamanlarda ifade ettiğiniz gibi ara ara kopuyor ve ardından tekrar bağlanıyordu. Sinyal alabilecek mesafede misiniz? Bluetooth adaptörünüzü farklı portta denediniz mi?

Çözüm

Cevap için teşekkür ederim. Bluetooth adaptörüm kasanın arkasında farklı bir portta denemedim açıkçası bu sorunu farklı oyunlarda yaşamıyorum bu oyunda yaşamaya başlayınca neden olduğunu anlayamadım. Yani kasa ile aramda çok mesafe olmadığı için sinyal konusunda bir fikrim yok sinyali aldığını düşünüyorum. Farklı bir porta bağlayarak tekrar deneyeceğim ayrıca.

USB kablo uzatıcı ile masama getirdim bir deneyeceğim. Sorun devam etmezse çözüldü olarak işaretleyeceğim. Teşekkür ederim tekrardan.

Cevap için teşekkür ederim. Bluetooth adaptörüm kasanın arkasında farklı bir portta denemedim açıkçası bu sorunu farklı oyunlarda yaşamıyorum bu oyunda yaşamaya başlayınca neden olduğunu anlayamadım. Yani kasa ile aramda çok mesafe olmadığı için sinyal konusunda bir fikrim yok sinyali aldığını düşünüyorum. Farklı bir porta bağlayarak tekrar deneyeceğim ayrıca.

USB kablo uzatıcı ile masama getirdim bir deneyeceğim. Sorun devam etmezse çözüldü olarak işaretleyeceğim. Teşekkür ederim tekrardan.

Kablo ile masama çekince bir iki kere daha oldu Xbox donatılarından yeni bir profil oluşturdum. Şu an çok nadiren oluyor ama büyük ölçüde düzeldi diyebilirim. Çözüm için yukarıdaki cevap ve profil oluşturma olayını gösterebilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı