Xbox 9. nesilden geçilecek gamepad önerisi

Anladım dostum peki sence 9. nesille arasındaki fark nasıl iyi mi kötü mü yoksa aynı seviyedeler mi joystick hassasiyeti vs olarak.
hocam 9. nesil ile bu kollarla kıyaslamak doğru değil.

Hall effect joystickler farklı hissiyata sahip. Yeni nesil kolların hemen hemen hepsinde mekanik tuşlara sahip bu da farklı hissiyat yaratıyor. Kullanmadığım için şuan birşey demek zor, kağıt üstünde epey güzel özellikleri var sadece onu diyebilirim.

Bu kollarda premium hissiyat olsun, rakipsiz özellikleri olsun diyorsan vader 4 prodan daha iyisi yok.

Madem kendi fikriniz ve konuyla alakalı bilginizde yok neden beğenmedim atıyorsunuz? Bahsettiğim Gamepad'i kullandınız mı? Deneyiminiz var mı? Aktif olarak 2 aydır kullanıyorum gayet memnun olduğumu ve F/P olarak araştırabileceğini söyledim bunda sorun ney? Bir çok kaynaktada önerilen bir gamepad. Sizin kullanıcı deneyiminizi çok merak ettim.
Evet var deneyimim bahsi geçen kol ile. Xbox 9. Nesil'den hissiyat olarak daha kötü bir kol, ayrıca gyroscope falan yok. Konu sahibi gyroscopelu model arıyor.

EasySMX20 daha güncel model, daha güncel özelliklere sahip.

Gamesir olan daha eski model. T4 Kaleid falan sorsanız olabilirdi
EasySMX20 daha yeni çıktı. O yüzden daha tam incelemelere bakamadım ama malzeme kalitesi çok iyi değil diye birkaç yorum gördüm. EasySMX kolları çok iyi mi bence malzeme kalitesi dışında performans olarak iyi kollar ama Gamesir Cyclone T4 pro hem kendini kanıtlamış hemde özellik olarak birebir aynı diye önerdim ilk başta.

EasySMX20 daha yeni çıktı. O yüzden daha tam incelemelere bakamadım ama malzeme kalitesi çok iyi değil diye birkaç yorum gördüm. EasySMX kolları çok iyi mi bence malzeme kalitesi dışında performans olarak iyi kollar ama Gamesir Cyclone T4 pro hem kendini kanıtlamış hemde özellik olarak birebir aynı diye önerdim ilk başta.
Tabi sizin dediğiniz de mantıklı hocam. T4 Pro parasına göre çok iyi ve kendini kanıtlamış bir kol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı