Xbox alınır mı?

Bilgisayrım var konsol deneyimi istiyorum
Konsol deneyimi istiyorsan Playstation al bence , zaten bilgisayarın olduğu için Xbox tarafına çıkan oyunları oynayabilirsin. Oyun oynayabilecek bilgisayarı olan adamın Xbox alması saçma olur , bilgisayar yoksa eyvallah.

Alınır fakat PS5 alırsan daha mantıklı olur. Zira performans alanında da aralarında dağlar kadar fark yok. İndirimleri kovalarsın en kötü. Neden PS5 diyorum inan bana oyun keyfini doya doya yaşayarak oynayacaksın. DualSense beni benden alıyor.

FIFA NBA pes assasin Creed vb.

Bitane bilgisayarın olduğunu söylemişsin bence bu oyunlar için Xbox alınmaz. Bir tane kol al kendine bilgisayarda da oynayabilirsin ya da konsola vereceğin parayı bilgisayarı güçlendirebilirsin.
Konsol deneyimi istiyorsan ben senin yerinde olsam plastation alırdım. Nedeni ise zaten halihazırda bir tane bilgisayarın var. Xbox'a geçmen seni tatmin etmez konsol açisindan ama eğer bilgisayarın olmasaydı kesinlikle Xbox al derdim.
(Bende Xbox kullanıyorumve bilgisayarım yok :( )

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı