Xbox alınmalı mı?

Ama Series S GTA6 cıkcak ve PS4 eski bu biraz kafamı karıştırdı GTA6 cıktığında Series S pahalanır bu nedenle şimdi almak daha mantıklı değil mi 10 yıllık konsol biriside 1-2 yıllık

Ama Series S GTA6 cıkcak ve PS4 eski bu biraz kafamı karıştırdı GTA6 cıktığında Series S pahalanır bu nedenle şimdi almak daha mantıklı değil mi 10 yıllık konsol biriside 1-2 yıllık.

Nasıl oynatacak belli değil ki. PS oyunlarını takmayanlar için Xbox daha iyi. Ve evet ileride zam gelir. X bulabilmeye çalış.

Nasıl oynatacak belli değil ki. PS oyunlarını takmayanlar için Xbox daha iyi. Ve evet ileride zam gelir. X bulabilmeye çalış.

Yani Last of Us da oynamak istiyorum ama cok kararsız kaldım olmadı Series X alacağım

PC varken yanına Xbox almak mantıksız geliyor bana çünkü aynı oyunlar zaten PC'de var.

PC varken yanına playstation almak daha mantıklı.

PC varken yanına Xbox almak mantıksız geliyor bana çünkü aynı oyunlar zaten PC'de var.

PC varken yanına PlayStation almak daha mantıklı.

PC satıp Xbox alacağım PC'yi cok oynadığım icin.

Ama Series S GTA6 cıkcak ve PS4 eski bu biraz kafamı karıştırdı GTA6 cıktığında Series S pahalanır bu nedenle şimdi almak daha mantıklı değil mi 10 yıllık konsol biriside 1-2 yıllık.

Hocam PS5 veya Series X gibi canavar konsolların bile zar zor açacağı oyunu series S'de oynayabilecek misin sence? Hadi oynadın diyelim o tek haneli FPS'lere dayanabilecek misin?

Son düzenleyen: Moderatör:

30FPS oynatıcağı söyleniyor yani konsollarda kasma olmuyor diye biliyorum optimizasyonu ona göre ayarlarlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…