Xbox alınmalı mı?

Öyleyse konsollar üzerinden gidelim. Önce kesin olarak PS4 alın ve The Last of Us Part 2, God of War: Ragnarök gibi oyun dünyasının tepesinde bulunan birçok oyunu deneyimleyin. %90 ihtimalle bu oyunlara bayılacaksınızdır, eğer dediğim gibi olursa o PS4 elinizde kalsın sonrasında para biriktirip PS5 alırsınız. Eğer PS özel oyunları hoşunuza gitmezse PS4'ü satıp hemen hemen benzer bütçede Series S alabilirsiniz.

Ama Series S GTA6 cıkcak ve PS4 eski bu biraz kafamı karıştırdı GTA6 cıktığında Series S pahalanır bu nedenle şimdi almak daha mantıklı değil mi 10 yıllık konsol biriside 1-2 yıllık
 
Ama Series S GTA6 cıkcak ve PS4 eski bu biraz kafamı karıştırdı GTA6 cıktığında Series S pahalanır bu nedenle şimdi almak daha mantıklı değil mi 10 yıllık konsol biriside 1-2 yıllık.

Nasıl oynatacak belli değil ki. PS oyunlarını takmayanlar için Xbox daha iyi. Ve evet ileride zam gelir. X bulabilmeye çalış.
 
PC varken yanına Xbox almak mantıksız geliyor bana çünkü aynı oyunlar zaten PC'de var.

PC varken yanına playstation almak daha mantıklı.
 
Ama Series S GTA6 cıkcak ve PS4 eski bu biraz kafamı karıştırdı GTA6 cıktığında Series S pahalanır bu nedenle şimdi almak daha mantıklı değil mi 10 yıllık konsol biriside 1-2 yıllık.

Hocam PS5 veya Series X gibi canavar konsolların bile zar zor açacağı oyunu series S'de oynayabilecek misin sence? Hadi oynadın diyelim o tek haneli FPS'lere dayanabilecek misin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sadece kime göre neye göre şeklindeki ucubevi yorumundan bahsettim. Ulan o kadar puanlama var veri var kime göre neye göresi mi kalmış. Enterasan bir kişilik.

Hocam PS5 veya Series X gibi canavar konsolların bile zar zor açacağı oyunu Series S'de oynayabilecek misin sence? Hadi oynadın diyelim o tek haneli FPS'lere dayanabilecek misin?

30FPS oynatıcağı söyleniyor yani konsollarda kasma olmuyor diye biliyorum optimizasyonu ona göre ayarlarlar bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı