PC olmayacaksa yanınızda ödevler, dersler için laptop da mantıklı gibi.
PC olmayacaksa yanınızda ödevler, dersler için laptop da mantıklı gibi.
O zaman mantıklı el konsolu. Üniversitede ders aralarında keyifli olurLaptop almaya gerek kalmaz aslında handheld cihaz olursa.
Masaüstü istiyorum aslında yanında bir de ucuz laptop ama oyun oynatmaz bu seferde
O zaman mantıklı el konsolu. Üniversitede ders aralarında keyifli olur![]()
Üniversiteye gideceğim bu sene. Masaüstü alsam 5070 filan alırım ama taşıyamam. Yanımda acaba Xbox ally X mi alsam performans olarak iyi duruyor açıkçası son güncellemelerle beraber.
Yani sonuçta el konsolunda oynanacak. El konsoluna göre performansı beğeniliyor diye biliyorum. En güçlülerden biri olmalı en konsolunda. Fakat yeni nesil mobil işlemciler gittikçe daha da güçleniyor. 2026 model cihazlar da beklenebilir sanki. Ama beklemenin de sonu gelmez, her sene yenileri gelecek. Siz bilirsiniz artık.Performans olarak tatmin eder mi peki sizce gördüğüm kadarıyla güçlü.
Bence laptop daha mantıklı.
Yani sonuçta el konsolunda oynanacak. El konsoluna göre performansı beğeniliyor diye biliyorum. En güçlülerden biri olmalı en konsolunda. Fakat yeni nesil mobil işlemciler gittikçe daha da güçleniyor. 2026 model cihazlar da beklenebilir sanki. Ama beklemenin de sonu gelmez, her sene yenileri gelecek. Siz bilirsiniz artık.
Açıkçası 70kya laptop alsam 5070 var ama 8 GB VRAM yani yine ultrada oyun keyfi olmayacak diye düşünüyorum ondan dolayı elde yatakta balkonda kullanabildiğim cihaz hoşuma gitti.
Açıkçası 70kya laptop alsam 5070 var ama 8 GB VRAM yani yine ultrada oyun keyfi olmayacak diye düşünüyorum ondan dolayı elde yatakta balkonda kullanabildiğim cihaz hoşuma gitti.
Peki hocam sağ olun izledimde Spider-Man 2 Resident Evil requiem gibi oyunlarda falan da akıcı çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.