Xbox App giriş yapılmıyor

tufanatasoy

Megapat
Daha fazla  
Xbox'a oturum aç diyorum bekleyiniz yazısı çıkıp anlık hemen kapanıyor.
Tüm işlemleri gerçekleştirdim Xbox'u birçok kez silip tekrardan kurdum hiçbir işe yaramadı.

Dosya Ekleri

• bandicam 2023-11-30 13-02-13-152.jpg
    bandicam 2023-11-30 13-02-13-152.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 32
  • bandicam 2023-11-30 13-02-23-248.jpg
    bandicam 2023-11-30 13-02-23-248.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 33
Aynı hesap ile farklı bir cihazda oturum açıksa ondan dolayı böyle olur. Kontrol edin, açık ise o cihazdan çıkış yapın ve tekrar deneyin.

Aynı hesap ile farklı bir cihazda oturum açıksa ondan dolayı böyle olur. Kontrol edin, açık ise o cihazdan çıkış yapın ve tekrar deneyin.

Hocam arkadaşın laptopta denedim sorunsuz giriş yapabildim fakat benim laptopta problem çıkarıyor. Xbox'la ilgili tüm verileri dosyaları silip internetten indirdim yine aynısı oldu.

Hayır hocam kontrol ettim orada da oturum aç şeklinde hiç girmedim yani.
Hizmetler kısmında da xbox programları hep otomatik bu arada. Devre dışı olan yok.

Hayır hocam kontrol ettim orada da oturum aç şeklinde hiç girmedim yani.
Hizmetler kısmında da xbox programları hep otomatik bu arada. Devre dışı olan yok.
Maalesef hocam aklıma gelen çözüm önerileri bunlardı, başka çözüm önerisi aklıma gelmiyor. Umarım en kısa sürede sorununuz çözülür.

Hocam olayı hallettim. Öncelikle yeni bir kullanıcı yerel hesabı oluşturarak temiz Windows formatlanmış gibi Windows olur ya o geldi. ( tabii kendi yönetici hesabımı silmedim çünkü silersem veriler vs her şey silinirdi. ) Her neyse yedek kullanıcıdan Xbox'i yükleyip giris yapabildim sorunsuzca. Bu da demektir ki ana kullanicıda bazi dosyalar eksik veya yok ya da özel durum koşullanmış vs. Ben de yerel diskten Xbox'ın appdata packages kısmındakı dosyaları HDD'ye aktardım. Daha sonra oturumdan çıkıp asıl kullanıcıya gelip ayni dosya yolundaki yere kopyaladiklarimi attım. Daha sonra girince hesaba erişebildim. Sanırım identity gibi bir yan uygulama olacak o benim ana hesapta yoktu sanırım.
Ama özetle sorun halloldu hesaba girebiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı