Xbox Arjantin CD key nasıl Türkiye'de kullanılır?

onurkagan

Hectopat
Xbox'umda Outlast 2 oynamak istiyorum ama Türkiye'de konsol kullanımına kapalı. Yalnızca bilgisayar üzerinde oynanabiliyor. Ben de Arjantin CD keyi aldım ve bölgemi Arjantin'e çektim. Redeem kısmına kadar geldim fakat yanlış bölge uyarısı alıyorum. Xbox, Microsoft hesaplarımı Arjantin'e çektim ve kodun Arjantin kodu olduğuna eminim. Sorunu nasıl çözebilirim?

İlgili görsel:

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-22-14-03-25-237_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-22-14-03-25-237_com.android.chrome-edit.jpg
    145 KB · Görüntüleme: 31
Microsoft üzerinden yeni bir hesap açmanız gerekiyor ben açtım ama henüz keyi almadım Microsoft hesap açma kısmına gelince orada bölgeyi Arjantin yapın muhtemelen olacaktır bu arada keyi nereden aldınız? Acaba.

Microsoft üzerinden yeni bir hesap açmanız gerekiyor ben açtım ama henüz keyi almadım Microsoft hesap açma kısmına gelince orada bölgeyi Arjantin yapın muhtemelen olacaktır bu arada keyi nereden aldınız? Acaba.
Önüme çıkan ilk siteden satın aldım hocam. Ayrıca tüm bölge ve pazar konumlarını Arjantin'e çekmeme rağmen kodu kullanamadım.

Önüme çıkan ilk siteden satın aldım hocam. Ayrıca tüm bölge ve pazar konumlarını Arjantin'e çekmeme rağmen kodu kullanamadım.

Hocam olayı çözdüm Android telefondan Arjantin VPN açtım sonra Google'a Xbox kod gir yazdım ilkte Microsoft'un sitesi çıkıyor zaten hediye kartı veya kod kullanın diye girdim oraya sonra Arjantin hesabımı da girdim kodu oraya yazınca Outlast 2'nin resmi çıktı ve konsoldan bakıtığımda oyun kütüphaneye eklendi ama konsol üzerinden denerseniz hata veriyor o yüzden telefondan deneyin ve Arjantin VPN açık olmasına dikkat edin sonucu söylerseniz sevinirim iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı