Xbox başarımı ne işe yarar?

Muhterem Musti

Hectopat
Daha fazla  
Xbox'a bağlı bir oyunu oynayınca bazen şansa bala, bazen de kendi isteğimle görev yapıyorum. Bana G diye bir puan türü veriyor. Bu puan veya her neyse ne işe yarar, oyun ve Game Pass alınabilir mi? Şimdiden yazacak herkese teşekkürler.

O puanları oyun almak için kullanabiliyordun ama sistem tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum. Puanlar:
Puanlar, Xbox Live Marketplace'ten video oyunları ve indirilebilir içerik satın almak, Zune Marketplace'deki müzik ve videolar gibi dijital içerik ve Windows Live Gallery içeriğinden satın almak için kullanılabilir.
diye tanımlanmışlar.

Xbox'a bağlı bir oyunu oynayınca bazen şansa bala, bazen de kendi isteğimle görev yapıyorum. Bana g diye bir puan türü veriyor. Bu puan veya her neyse ne işe yarar, oyun ve Game Pass alınabilir mi? Şimdiden yazacak herkese teşekkürler.

Vallahi o puanlar bir işe yaramıyor diye biliyorum, havalı görünmeni sağlar, başarım açınca gelen o seste acayip tatmin ediyor beni, hele ender başarımsa.

360 zamanında o puanları mağazada kendine avatar eklentisi, indirim kuponu vs. almak için harcayabiliyordun. Artık sadece puandan ibaretler, profilinde görünen birkaç hane olmaktan başka bir işlevi yok.

Xbox Series S'te puanlarla bir şey alamıyor muyuz artık?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı