Arıcan
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bilgisayara bağladığımda konsalda nasılsa öyle olmasını istiyorum.
Sana diyorum işte kendisi tuş ataması yapmazsa kendin oyunun ayarlarından tuş ataması yapabilirsin.
Bilgisayara bağladığımda konsalda nasılsa öyle olmasını istiyorum.
hocam kızmayın öğrenmek istiyoruz çok teşekkür ederim . o zaman kimisi kendi atar atmazsa ben kendim otomatik atarım ama dediğim gibi hiç kulanmadım o yüzden genel olan şeyleri öğrenmek içinSana diyorum işte kendisi tuş ataması yapmazsa kendin oyunun ayarlarından tuş ataması yapabilirsin.
Hocam kızmayın öğrenmek istiyoruz çok teşekkür ederim. O zaman kimisi kendi atar atmazsa ben kendim otomatik atarım ama dediğim gibi hiç kulanmadım o yüzden genel olan şeyleri öğrenmek için.
hangisini alayımAma son bir şey daha demek istiyorum Xbox One X yerine Xbox Series S al.
2 yıl sonra xbon One X ve Snin desteği kesilecek.
hocam genel tuşlarıda hiç bilmiyorum hangisi ateş eder hanfisi nişan alırHocam bunu aldıktan sonra öğrenirsin zaten sorman garip.
Hangisini alayım.
Hocam genel tuşları da hiç bilmiyorum hangisi ateş eder hamfisi nişan alır.
sadece gamepadi alacağımXbox Series S al çok hızlı bir konsol 2. el de 4000 TL falandır.
Sadece gamepadi alacağım.
![]()
Microsoft Xbox Wireless Controller White Gamepad Xbox Series S,Xbox Series X,Xbox One,Xbox One S,Xbox One X Analogue / Digital Back button D-pad Menu button Mode button Options button Start button Vibration on/off button Wired & Wireless Blu
Microsoft Xbox Wireless Controller White Gamepad Xbox Series S,Xbox Series X,Xbox One,Xbox One S,Xbox One X Analogue / Digital Back button D-pad Menu button Mode button Options button Start button Vibration on/off button Wired & Wireless Blu , Konsol Oyunu , QAS-00002www.bossbilisim.com
saolun hocam örnek olsun diye bu siteden link verdim. Bunu alıp pc'ye bağlayacağım tuşları hiç bilmiyorum ateş falan etme genel olarak anlatabilirmisinizBunu al bence ama başka bir siteden al bu güvenli olmayabilir.
Sağ olun hocam örnek olsun diye bu siteden link verdim. Bunu alıp PC'ye bağlayacağım tuşları hiç bilmiyorum ateş falan etme genel olarak anlatabilir misiniz?
hiç birini bilmiyorum genel olarak anlata bilirmisinizHocam, Xbox One versiyonu fark etmez. Oyuna göre değişir. Tetik tuşları aynıdır. Sağ elle ateş eder, sol elle nişan alırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.