Xbox bitti mi?

Aynen mantıklı olabilir, peki daha ne kadar götürür Series S bir fikriniz var mı?
X'e oyun çıktıkça S'e gelmek zorunda. O bakımdan endişeniz olmasın ama yeni nesil 2028'de gelir diye düşünüyorum. Çok uzun vadeli düşünmeyin bence. Zaten iyi bir pc'niz var. Fc, nba2k ve gta 6 ilginizi çekmiyorsa xbox gereksiz bence. (bu iki oyunun pc tarafı sıkıntı ve ana kitle konsolda o nedenle özellikle belirttim)

Series S, PS5, PC, Switch sahibi olarak yazayım, asıl biten bence PS oldu. O da hoş, hem kendi stratejileri hem de ülkemizdeki durumlar yüzünden.

Xbox tarafında bazen PC'ye göre fiyat farklılıkları oluyor. PC tarafında pahalıyken Xbox'ta ucuza alabildiğim oluyor, fiyat hatası oluyor, vesaire vesaire. Ha evet Gamepass'e falan gereksiz zam yaptılar, konsol tarafını es geçip yalnızca PC üyeliği şeklinde değişim düşünüyorum.

Bunun yanında Steam'in dolara geçişi ve TL'ye hala aynı bahane ile dönmeyişi, aynısını EA'nın da yapması, ancak başka ülkelerde "yerel fiyatlandırma" yapması, bize sadece "bahane" uydurduklarını düşündürtüyor.

Benzerini PS de yapıyor, Türkiye mağazası da açmamak-yapmamakta inat ediyorlar, fiyatlar da "kol" ve hiç bir şey umurlarında değil. Onlar daha da garip takılıyorlar. Belki şu karşı çıktığımız yasa tasarısı muhabbeti bunlara "iyi oldu" dedirtir diyeceğim ama umudum da yok.

Bu yüzden Premium üyeliğimi o tarafta zaten aylar önce iptal ettim, hesabımda yer alan oyunları da bitirip makineyi satacağım. Exc. dediğimiz oyunların da alayı geldi zaten PC'ye, premium kütüphanesi zaten benim işime yaramıyor, oyunları 2 sene önce bitirmişim, bitirdiğim oyunu kütüphaneye ekliyorlar, oyun oynar gibi çıkarıp bi daha ekliyorlar falan.

Zaten yakında iş bence tamamen cloud gaming'e dönecek gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı