Ege Güler
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU: İ7-1700KF -- GPU: MSİ RTX3060 Gaming X -- Motherboard: MSI MPG Z490 Gaming Plus -- RAM: 2X Kingston Fury 8G 36000mhz -- PSU:NZXT c750 CPU Fan: Arctic Liquid Freezer 240mm -- SSD: Samsung 970 Evo Plus 500GB -- Monitor: Asus VG24QE -- Case: MSI MPG Gungnir 110R -- Keyboard: Logitech G512 -- Headset: Logitech G Pro X 7.1 -- Mouse: Steelseries Rival 3
- Meslek
- Öğrenci
Xbox One S controllerım var bilgisayara bağlamak istiyorum. Kablo ile bağlayabiliyorum fakat Bluetooth ile bağlamaya çalıştığımda arkasından düğmesine basıyorum ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor fakat bilgisayarda göremiyorum. Driver filan mı kurmam gerekiyor?
Not: Sanırım bendeki kol bluetooth desteklemeyen versiyonmuş. Xbox kablosuz bağdaştırıcısı gibi bir şey gerekiyormuş bu da yaklaşık 500-600tl gibi bir fiyata satılıyor. Zaten kolu o civara almıştım daha uygun yollu olanları yok mu bunların? Yan sanayi vs.
Not: Sanırım bendeki kol bluetooth desteklemeyen versiyonmuş. Xbox kablosuz bağdaştırıcısı gibi bir şey gerekiyormuş bu da yaklaşık 500-600tl gibi bir fiyata satılıyor. Zaten kolu o civara almıştım daha uygun yollu olanları yok mu bunların? Yan sanayi vs.
Son düzenleme: