Xbox Controller bilgisayara nasıl bağlanır?

Ege Güler

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: İ7-1700KF -- GPU: MSİ RTX3060 Gaming X -- Motherboard: MSI MPG Z490 Gaming Plus -- RAM: 2X Kingston Fury 8G 36000mhz -- PSU:NZXT c750 CPU Fan: Arctic Liquid Freezer 240mm -- SSD: Samsung 970 Evo Plus 500GB -- Monitor: Asus VG24QE -- Case: MSI MPG Gungnir 110R -- Keyboard: Logitech G512 -- Headset: Logitech G Pro X 7.1 -- Mouse: Steelseries Rival 3
Meslek
Öğrenci
Xbox One S controllerım var bilgisayara bağlamak istiyorum. Kablo ile bağlayabiliyorum fakat Bluetooth ile bağlamaya çalıştığımda arkasından düğmesine basıyorum ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor fakat bilgisayarda göremiyorum. Driver filan mı kurmam gerekiyor?

Not: Sanırım bendeki kol bluetooth desteklemeyen versiyonmuş. Xbox kablosuz bağdaştırıcısı gibi bir şey gerekiyormuş bu da yaklaşık 500-600tl gibi bir fiyata satılıyor. Zaten kolu o civara almıştım daha uygun yollu olanları yok mu bunların? Yan sanayi vs.

Son düzenleme:
Xbox One S controllerım var bilgisayara bağlamak istiyorum. Kablo ile bağlayabiliyorum fakat Bluetooth ile bağlamaya çalıştığımda arkasından düğmesine basıyorum ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor fakat bilgisayarda göremiyorum. Driver filan mı kurmam gerekiyor?
Bilgisayarınızda bluetooth adaptörü veya anakartın anteni var mıdır?

Laptopuma bağlamaya çalışıyorum ve evet mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth desteği olmayan ise kablosuz için kendi alıcı cihazı lazım. Örnek bir model.

TRY 132.23 40%OFF | USB kablosuz alıcı XBOX ONE oyun denetleyicisi için uyumlu WIN 10 sistemi için bilgisayar PC dizüstü Tablet 2nd nesil adaptörü

Bluetooth desteği olmayan ise kablosuz için kendi alıcı cihazı lazım. Örnek bir model.

Try 132.23 40%off | USB kablosuz alıcı Xbox One oyun denetleyicisi için uyumlu Windows 10 sistemi için bilgisayar PC dizüstü tablet 2nd nesil adaptörü.

Hocam siteye girdiğimde 213TL gösteriyor gönderim ücreti de 60TL derken kolu aldığım fiyata yaklaşıyor. Başka bir alternatifi yok mu acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı