Xbox Controller güncellemesi yapılamıyor

Nebi5734

Kilopat
Daha fazla  
Xbox donatılarından 9. nesil controlleri güncellemeye çalıştığımda %0'da takılı kalıyor, ilerlemiyor. Sebebi ne olabilir?

Kabloylamı yapıyorsunuz kablosuz mu?

Hocam kablosuz da yapabilirsiniz bildigim kadarıyla. O da olmazsa kolun alt tarafında eski sony-ericson şarj soketlerinin biraz daha büyüğü var onunla yapma seçeneği de var

Hocam kablosuz da yapabilirsiniz bildigim kadarıyla. O da olmazsa kolun alt tarafında eski Sony-ericson şarj soketlerinin biraz daha büyüğü var onunla yapma seçeneği de var

Hocam anlamadım kolda mı bir sıkıntı var acaba? Type-C ile bağlıyorum güncelle dediğimde ekran geliyor %0 hep hiçbir hareketlilik belirtisi de yok anlamadım gitti.

Benim cihazda da aynı sorun var. Çözüm yok mu?

Hocam anlamadım kolda mı bir sıkıntı var acaba? Type-C ile bağlıyorum güncelle dediğimde ekran geliyor %0 hep hiçbir hareketlilik belirtisi de yok anlamadım gitti.

Hocam şu anda bende o problemi yaşıyorum daha yeni aldığım Xbox 8. nesil kolum güncelleştirme yaparken kapanıyor. Çözebildiyseniz anlatabilir misiniz?

Benim cihazda da aynı sorun var. Çözüm yok mu?
Hocam şu anda bende o problemi yaşıyorum daha yeni aldığım Xbox 8. nesil kolum güncelleştirme yaparken kapanıyor. Çözebildiyseniz anlatabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…