Xbox Controller güncellemesi yapılamıyor

Nebi5734

Kilopat
Daha fazla  
Xbox donatılarından 9. nesil controlleri güncellemeye çalıştığımda %0'da takılı kalıyor, ilerlemiyor. Sebebi ne olabilir?

Hocam kablosuz da yapabilirsiniz bildigim kadarıyla. O da olmazsa kolun alt tarafında eski sony-ericson şarj soketlerinin biraz daha büyüğü var onunla yapma seçeneği de var

Hocam kablosuz da yapabilirsiniz bildigim kadarıyla. O da olmazsa kolun alt tarafında eski Sony-ericson şarj soketlerinin biraz daha büyüğü var onunla yapma seçeneği de var

Hocam anlamadım kolda mı bir sıkıntı var acaba? Type-C ile bağlıyorum güncelle dediğimde ekran geliyor %0 hep hiçbir hareketlilik belirtisi de yok anlamadım gitti.

Benim cihazda da aynı sorun var. Çözüm yok mu?

Hocam anlamadım kolda mı bir sıkıntı var acaba? Type-C ile bağlıyorum güncelle dediğimde ekran geliyor %0 hep hiçbir hareketlilik belirtisi de yok anlamadım gitti.

Hocam şu anda bende o problemi yaşıyorum daha yeni aldığım Xbox 8. nesil kolum güncelleştirme yaparken kapanıyor. Çözebildiyseniz anlatabilir misiniz?

Benim cihazda da aynı sorun var. Çözüm yok mu?
Hocam şu anda bende o problemi yaşıyorum daha yeni aldığım Xbox 8. nesil kolum güncelleştirme yaparken kapanıyor. Çözebildiyseniz anlatabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı