Merhaba, bu konuda anlatacaklarımı yaşamış olanlardan veya bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. Xbox Series X Controller'ım da oluşan bir sorundan dolayı Microsoft Türkiye ile iletişime geçip değişim sürecini başlattım. Ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi 5 Temmuz'da başlattığım ve UPS Kargo ile evimden kurye aracılığı ile alınan Xbox Controller'ımden hala ses seda yok. UPS Kargo tarafından Microsoft Türkiye tarafına kargom teslim edilmiş gözüküyor. Bu durum beni; acaba mağdur olacak mıyım? Diye endişelendiriyor. Ayrıca Microsoft sitesinde de "30 gün içinde cihazınızı bize göndermezseniz servis siparişiniz iptal edilir" bilgisi yer alıyor. Yani zaman da daralmaya başladı, hala bu şekilde devam ederse sonucu ne olacak merak ediyorum. Xbox müşteri hizmetleri sitesinden beni aramaları için telefon numaramı paylaşıyorum fakat asla geri dönüş alamıyorum. Şu anda hiçbir şekilde ürünüme erişimim yok. Bu süreçlerden geçen veya bilgisi olan kullanıcılardan yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.