holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 3 Haziran 2023 #11 pelested dedi: Şarjlı pili bende başlarda denedim fakat belki pilin dandik olmasından belki başka nedenden 4 ila 5 şarj sonra pilin gücü azaldı. Genişletmek için tıkla... Hangi markaydı hocam?
pelested dedi: Şarjlı pili bende başlarda denedim fakat belki pilin dandik olmasından belki başka nedenden 4 ila 5 şarj sonra pilin gücü azaldı. Genişletmek için tıkla... Hangi markaydı hocam?
pelested Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 635 Çözümler 1 3 Haziran 2023 #12 holywitcherofrivia dedi: Hangi markaydı hocam? Genişletmek için tıkla... İnan bilmiyorum hocam.
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 3 Haziran 2023 #13 ozersko dedi: Zaten şarjlı. Tek korkum yanına ekstradan bir de şarj aleti alınır mı? Yoksa direk gamepadi Type-C ile bağlayıp içindeki pillerin o şekilde mi şarj olmasını sağlamam lazım. Genişletmek için tıkla... Şarj aleti almanız lazım. O şekişde şarj olmuyor piller.
ozersko dedi: Zaten şarjlı. Tek korkum yanına ekstradan bir de şarj aleti alınır mı? Yoksa direk gamepadi Type-C ile bağlayıp içindeki pillerin o şekilde mi şarj olmasını sağlamam lazım. Genişletmek için tıkla... Şarj aleti almanız lazım. O şekişde şarj olmuyor piller.
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.882 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 3 Haziran 2023 #14 Önünüzde iki senaryo var. İlk senaryo, şarjlı pil ve şarj aleti. İkinci senaryo da sürekli gidip pil almak. Zor bir seçim olmamalı.
Önünüzde iki senaryo var. İlk senaryo, şarjlı pil ve şarj aleti. İkinci senaryo da sürekli gidip pil almak. Zor bir seçim olmamalı.