İkisinide kullanmadım ama ikiside Xinput girişli olduğu için "Xbox alırsan başın ağrımaz, daha iyi çalışır." meselesi ikisi içinde geçerli. Hatta 8BitDo'da Hall Effect denen teknoloji olduğu için ileride Analog Drift yapmaz. Xbox için bu geçerli değil.Sadece bilgisayarda bazı hikayeli oyunları oynarken kullanacağım. İkisi arasındaki farkları ve ikisinden birini kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
Hocam halen Xbox 360 kontrolcüsü kullanıyorum. PC'için o bile gayet yeterli.
İkisini de kullandım. Xbox'u yaklaşık 5,5 yıl kullandım bunu da yarım yıldır kullanıyorum. Dock sebebiyle 8BitDo çok daha rahat, pil değiştirme şarja takma derdi yok. Ne zaman elime alsam şarjı dolu oluyor. 8BitDo'da 2.4 GHz modu olması hem gecikme hem eşleşme açısından daha iyi. Xbox'un tuşları rahatsız edecek düzeyde sesli, 8BitDo daha iyi bu konuda da. Bunlar dışında hissedilen ahım şahım farklılıklar yok.
Hocam güzel bir indirim yakaladığım için önceden Xbox Controller sky cipher modelini sipariş vermiştim. Sizce iptal edip 8BitDo Ultimate almaya gerek var mıdır?
Hikayeli oyunlarda rahatsız edecek seviyede bir gecikme yoksa sıkıntı olmaz hocam benim için. Pil konusunuda sarjlı pil ile çözeceğimi düşünüyorum. Güzel bir indirim olduğu için ve gözüme güzel gözüktüğü için 2-3 gün önce sky cipher modelini sipariş vermiştim. En büyük korkum drift sorunuydu ama gördüğüm kadarıyla direk değişim sağlanıyormuş. O yüzden Xbox ile devam etmeyi düşünüyorum yorumunuz için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.