Xbox Controller vs PlayStation

Dayanıklılık. Ps kolu bu kadar dayanıklı değil. Ps5 ilk seri kollarda arızalı çıktı üretimde düşünün. Xbox şu ana kadar Faso vermedi. 2013 yılından beri sağlam kollarım var. Ps kollarım ise rahmetli.
Eğer internetten azıcık bir araştırma yaparsan bunların Xbox Controller'da da yaşandığını ve şans işi olduğunu görürsünüz. Yapısı sebebiyle neredeyse tüm kollar analog bakımından çabuk bozulmaya açık.

Bende ise tam tersi. Elimde 3 adet tamirli orijinal Xbox kolu var. Hatta kardeşime One S almıştık o da arıza yaptı. 9. nesil içinse bir sürü garantiye giden kol var. Xbox 360 ile ise sıkıntı yaşamadım. Cihazı ikinci el almıştım ve yine arıza olmadan sattım.

Sosyal'de bile konu bulabilirsiniz. Elimde 3 tane orijinal kol var diyorum daha da kaynak soruluyor. Garip doğrusu.

Bende ise tam tersi. Elimde 3 adet tamirli orijinal Xbox kolu var. Hatta kardeşime One S almıştık o da arıza yaptı. 9. nesil içinse bir sürü garantiye giden kol var. Xbox 360 ile ise sıkıntı yaşamadım. Cihazı ikinci el almıştım ve yine arıza olmadan sattım.

360 kolu tamiri yaptım, gelen tek arıza pad deformesiydi. PS3 batarya gelen kollar başka arızalara gidiyordu. Kafe işleten arkadaş kol tamircisi olmuştu 😃 Şu hakikat PS4 kolu düzelmeseydi PS kesinlikle büyük yara alırdı.

Bir tane haber göster PS fanı yeni nesil Xbox kolu haberi 🤣
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Geçenlerde Konsol Merkezine gittim. Bir sürü revizyonlu 9. nesil kol vardı. Sorduğumda da garantiden gelen kollar demişti. Daha uygun fiyata veriyordu. Yine aynı zamanda tamirci olan bir arkadaşım bir kol satmış ve bir hafta sonra da analog bozuk olarak gelmiş. Garantiye gitmiş.

🤣🤣 Haber değil forum aynı burası gibi 😃 tamir deneyime göre konuşuyorum. PS kolu iyi değildir 😃

🤣🤣 Haber değil forum aynı burası gibi 😃 tamir deneyime göre konuşuyorum. PS kolu iyi değildir 😃
Haber taraflı ve yalan olabilir ama kişisel kullanıcı deneyiminin taraflı ve yalan olma ihtimali habere göre çok daha düşüktür. Yoksa ben de biliyorum Sony'nin PS5 kolları yüzünden dava edilecek kadar problem yaşadığını.

Ona bakarsak en dandiği Joyconlar. Sonuçta Nintendo kullanıcılarının PS ve Xbox kullanıcılarından daha çok yakındığını görüyorum ben.

Zaten haberleri genelde bizler gibi yerler yapıyor. Çoğu ajans da buralardan da alıyor. Yoksa akşam haberlerinde falan çıkmaz yani 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı