Şahsen etkinlik hiç iyi geçmedi. Indiana Jones bence hayal kırıklığı. Diğer oyunların çoğu zaten benim ilgimi çekmiyor. Çoğunluğun da çekeceğini zannetmiyorum. Yine Hellblade 2 aralarında en iyi duran oyundu herhalde. Onda da çok az içerik ve görüntü gösterdiler.
Şahsen etkinlik hiç iyi geçmedi. Indiana Jones bence hayal kırıklığı. Diğer oyunların çoğu zaten benim ilgimi çekmiyor. Çoğunluğun da çekeceğini zannetmiyorum.
Xbox'un bir Uncharted tarzı oyuna ihtiyacı vardı ve bu oyun bu açığı doldurur TPS olsa daha iyi olurdu kesinlikle ama FPS'de çok kötü durmuyor ben beğendim.
Hellblade'in grafikleri muazzam görünüyor bu arada aksiyonu ilk oyundan iyi yaparlarsa oyun muazzam olur.
Xbox'un bir Uncharted tarzı oyuna ihtiyacı vardı ve bu oyun bu açığı doldurur TPS olsa daha iyi olurdu kesinlikle ama FPS'de çok kötü durmuyor ben beğendim.
Ben o havayı sezemedim hocam. Daha çok "point and click" oyun tarzında gibi grafiğe ve yüz çizimlerine sahipti. Oldum olası Indiana Jones hayranı da olmadığım için beni pek heyecanlandıramadı.
Ben o havayı sezemedim hocam. Daha çok "point and Click" oyun tarzında gibi grafiğe ve yüz çizimlerine sahipti. Oldum olası ındiana jones hayranı da olmadığım için beni pek heyecanlandıramadı.
Savaş mekaniğini bir üst seviyeye taşıdıkları bariz belli. Tek heyecanlandığım oyun galiba.