Xbox DVR Kapandığında CS:GO Alt+Tab ile Siyah Ekran Sorunu

Erenkapitan

Hectopat
Daha fazla  
Evet doğru okudunuz Game DVR kapattığımda oynanılamaz duruma düşüyor. DVR açıkken her şey normal FPS dropları haricinde. Ben de bunun için DVR kapattım ama sorun 1000 katına çıktı. DVR kapalı iken CS:GO açılıyor, çok güzel. Oynanıyor. Bu da güzel ama oyundan çıkmak ya da diğer çalışan bir programa (Chrome, Steam) bakmak için Windows Tuşu+D, Alt+Tab, Ctrl+Shift+Esc vb. masaüstüne giden kombinasyonları yaptığımda oyun siyah ekranda kalıyor ve tek çare bilgisayara res atmak oluyor. Bu yüzden DVR kapamıyorum ama bu sorunu halledip kapamak istiyorum.

Hatta bir keresinde size bana bunun ne zorluklar yaşattığını anlatmak istiyorum:
Eski bilgisayarımı satıp kurtulmuştum kendi toplama bilgisayarıma kavuşmuştum ve ilk işim CS:GO yüklemek olmuştu. Oyun ilk girdiğimde de "Performans kaybı yaşamamak için DVR kapatın yazıyordu." ben de tabi hemen kapadım. Ve bu sorun çıktı. 2-3 gün düzeltemedim. Çaresizce bilgisayarı sıfırladım (daha sorunun DVR olduğunu bilmiyorum). Pc açıldı yine CS:GO yükledim yine aynı uyarı yine DVR kapadım (sürücüler yüklü) yine aynı sorun kafayı yiyeceğim 4-5 gün sonra bıktım yine sıfırladım yine aynı sorun. Şu salak sorundan 3 kere sıfırladım yepyeni PC'yi. sonra artık o 3 kere sıfırlamanın şeyine DVR kapamadan sonra kaparım diyerek CS:GO girdim ve direk oynadım sorun çıkartan kombinasyonları denedim sorun yoktu. 2 gün sonra aklıma DVR'ı kapatmadığım geldi ve DVR kapayım dedim. 2-3 saat sonra da CS:GO girdim. Anladım ki sorun DVR mış.

Sonuç olarak: Ben DVR kapalı iken CS:GO oynamak istiyorum...

Ve daha önce benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?

Dosya Ekleri

• dvr.png
    dvr.png
    13 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı