Xbox Elite series 2 alınır mı?

dervisgozel

Hectopat
Yer
Adıyaman
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D
Ekran kartı: RTX 4070 Super
Amazon'da 8600₺ye çantalı olarak satın alacağım. Şimdiki kullandığım kol Pusat Clutch ve açıkçası aşırı memnun sayılmam. Kalite olarak ortalama, bazen analoglar takılı kalıyor (uzun kullanımdan olabilir). Bütçeden dolayı sıkıntım yok ama sizce parasına değer mi?

Amazon'da 8600₺ye çantalı olarak satın alacağım. Şimdiki kullandığım kol Pusat Clutch ve açıkçası aşırı memnun sayılmam. Kalite olarak ortalama, bazen analoglar takılı kalıyor (uzun kullanımdan olabilir). Bütçeden dolayı sıkıntım yok ama sizce parasına değer mi?

Bizzat 1 seneye yakındır kullanıyorum hatta 1 sene olmuş da olabilir.
Kesinlikle o fiyata değmez, üstte önerilen Flydigi Vader 4 Pro çok çok daha iyi olacaktır.
Bir süre sonra Drifting sorunuyla karşılaşıyorsunuz ve gamepad üzerindeki tuşlar eski hissiyatını vermemeye başlıyor.

IMG_1599.jpeg

Pil ömrü konusunda aşırı memnunum cidden günlerce şarj etmeseniz bile kullanabiliyorsunuz. Ben zaten o kadar fazla gamepad kullanmadığım için 1 ayı falan bile bulabiliyor. Günde 2 saat oynuyorsanız 20 gün götürür, tam şarjda maksimum 40 saat ömrü var.

Pc içinse eğer ya flydigi vader 4 pro ya da gamesir g7 pro alın. V4p'nin artısı ayarlanabilir stick sertliği. Kalan yönlerden eşit denebilirler.

PC içinse eğer ya flydigi vader 4 Pro'ya da GameSir G7 Pro alın. V4P'nin artısı ayarlanabilir stick sertliği. Kalan yönlerden eşit denebilirler.

Bizzat 1 seneye yakındır kullanıyorum hatta 1 sene olmuş da olabilir.
Kesinlikle o fiyata değmez, üstte önerilen flydigi vader 4 Pro çok çok daha iyi olacaktır.
Bir süre sonra drifting sorunuyla karşılaşıyorsunuz ve gamepad üzerindeki tuşlar eski hissiyatını vermemeye başlıyor.

Eki Görüntüle 2572665

Pil ömrü konusunda aşırı memnunum cidden günlerce şarj etmeseniz bile kullanabiliyorsunuz. Ben zaten o kadar fazla gamepad kullanmadığım için 1 ayı falan bile bulabiliyor. Günde 2 saat oynuyorsanız 20 gün götürür, tam şarjda maksimum 40 saat ömrü var.

Aradaki bariz farklar nedir? Sadece FIFA ve hikayeli oyunlar oynuyorum, Warzone vs oynamıyorum.

Aradaki bariz farklar nedir? Sadece FIFA ve hikayeli oyunlar oynuyorum, Warzone vs oynamıyorum.

Flydigi Vader 4 Pro çok daha donanımlı bir kontrolcü, her anlamda farklar var. Ayrıca Vader 4 Pro’da drifting sorunuyla karşılaşmak çok çok zorken Elite Series 2’de drifting sorunuyla karşılaşmak çok olası çünkü Hall Effect değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı