Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ne zaman gelir?

Rulingthehun

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Desktop
RTX 4070 & R7 9800X3D
Macbook Pro 2023
M2 Pro 12 CPU - 19 GPU
Meslek
Öğrenci
Xbox Elite Control'ler V2 dün (05.11.2019) piyasaya çıktı Türkiye'ye ne zaman gelir? Ya da Amerika Amazon'dan alsam ürün bana ulaşır mı? Fiyatı 180 dolar, gümrük vergisi kargo vs. ücretleri toplam ne kadar tutuyor Amerika Amazon'dan alınan ürünlerin?

Dosya Ekleri

• IMG_1490.JPG
    IMG_1490.JPG
    59 KB · Görüntüleme: 64
Konsol parasına kontrolcü.
Nesi var bu kadar özel bunun?
Xbox ne kadar bilmiyorum. Merakta etmiyorum çünkü hiçbir zaman xbox almam. Controllerı pc ye bağlamak için alacağım. Yazdıklarına göre sende bu controllerı hiçbir zaman almayacaksın. Nesi olduğunu merak etmenin sebebi ne ? Boş yapmak mı ?

Xbox ne kadar bilmiyorum. Merakta etmiyorum çünkü hiçbir zaman xbox almam. Controllerı pc ye bağlamak için alacağım. Yazdıklarına göre sende bu controllerı hiçbir zaman almayacaksın. Nesi olduğunu merak etmenin sebebi ne ? Boş yapmak mı ?

Xbox 360 kontrolcüsü kullanıyorum PC de. Kablosuz alıcısı ile birlikte.
Onun yapamadığı neyi yapıyor mesela?
Alıp almayacağım duruma göre değişir. Dediğim gibi neyi yapıp yapamadığını bilmem lazım.

Ya da V1 in yapamadığı neyi yapıyor? Ki şu anda 1050 lira kendisi.

Veya standart Xbox One gamepad inin yapamadığı neyi yapıyor? Bu da 350 lira.

Ürün amazon da listelenmiş fakat bize göndermiyorlar bile vergi hesaplaması yapılamıyor o yüzden.

Son düzenleme:
Ürün size ulaşmasına ulaşır fakat Türkiye'ye şu anda gönderimi yapılmadığı yazıyor. Gümrük vergisi, kargo vb. Türkiye'ye gönderim açılmadan belli olmaz.

Direkt Türkiye'ye ne zaman gelir, Türk sitelerinde ne zaman satışına başlanır tahmin etmek çok zor. Sonuçta bir 3. Dünya ülkesi burası.

4 tane macro tuşu , hassasiyeti ayarlanabilir analoglar (mouseun dpi ayarı gibi) , 4 farklı analog tipi (mouse tutuşuna (palm ,claw ,fingertip) göre değişen mouse tipleri gibi), mekanik tuşlar (mekanik klavye gibi) , tek dolumda 45 saat şarj süresi. Farkı bunlar. Hala farksız olduğunu düşünüyorsan tüm pc oyuncularının kullandığı binlerce liralık ekipmanlarında hepsi gereksiz sen bir tane toplu mouse , microsoft klavyeyle oyun oynayabilirsin bu benim umrumda değil. Benim gerçek oyun ekipmanıyla oyun oynamak istemem senin neden umrunda ?

4 tane macro tuşu , hassasiyeti ayarlanabilir analoglar (mouseun dpi ayarı gibi) , 4 farklı analog tipi (mouse tutuşuna (palm ,claw ,fingertip) göre değişen mouse tipleri gibi), mekanik tuşlar (mekanik klavye gibi) , tek dolumda 45 saat şarj süresi. Farkı bunlar. Hala farksız olduğunu düşünüyorsan tüm pc oyuncularının kullandığı binlerce liralık ekipmanlarında hepsi gereksiz sen bir tane toplu mouse , microsoft klavyeyle oyun oynayabilirsin bu benim umrumda değil. Benim gerçek oyun ekipmanıyla oyun oynamak istemem senin neden umrunda ?

Öğrenmek istediklerim bunlardı.
En başında sordum ne farkı var diye keşke başta yazsaydınız.

Bilgiler için teşekkürler.

Fakat kullandığım ekipmanlar hakkında gereksiz önyargılı yorumu neden yaptığınızı hala anlamış değilim. Çevrenizde bu kadar mı hor görülüyorsunuz üst seviye ekipman kullandığınız için?

Öğrenmek istediklerim bunlardı.
En başında sordum ne farkı var diye keşke başta yazsaydınız.

Bilgiler için teşekkürler.
Düzgün bir şekilde 'Bu ürünün özelliklerini bilmiyorum standart xbox kolundan farkı ne ?' diyerek sorsaydın başta söylerdim. İnsanın diksiyon ve hitabet bilmesi önemli tabi.

Bahsettiğimiz şey para ile satın alınabilen bir cihaz. Farkında mısınız?

Bir ürünü bu kadar yüceltmeye gerek yok sakin olun bence.

O kadar heyecanlı yazdınız özellikleri hevesinizi kırmak istemedim ama bu cihazı alınca zannettiğiniz gibi profesyonel oyuncu olunmuyor. Tam aksine PC de gamepad kullanmak tamamen amatör başlangıç olarak kullanılır.

FPS ve TPS oyunları için asıl gerekli olan klavye ve fare iken uçuş oyunları ve yarış oyunları için özel donanımlar mevcut.

Elite gamepad ile klavye ve fare ile oynayan bir FPS oyuncusuna rakip olamazsınız.

Hiç bir zaman direksiyon ile oynayan adamın rekorunu kıramazsınız.

Hiç bir uçuş oyununda uçuş seti kullanan adam ile rekabet edemezsiniz.

Maalesef.

Son düzenleme:
Bir şeyi yüceltmeye çalışmıyorum yada profesyonel oyuncu olmayada çalışmıyorum. Oyunu controllerla oynamaktan zevk alıyorum ve controllerla oynuyorum ve en iyi şekilde olması içinde bu cihazı alacağım bunun için herhangi bir yerden izin almam gerekmiyor sanırım ama siz bilirkişi olarak bu kadar akıl verdiniz ayıp olmasın izninizle fps oyununu controllerla oynamaya talibim bu ürünü almama izin var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı