FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 9 Ekim 2021 #1 Series X'te Far Cry 3 oynuyorum. Arada FPS düşüyor gibi oluyor. Bu niye olur? Eski PS3'te bile olmuyordu
Series X'te Far Cry 3 oynuyorum. Arada FPS düşüyor gibi oluyor. Bu niye olur? Eski PS3'te bile olmuyordu
Ertugrul541 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #2 FalconPaw dedi: Series X'te Far Cry 3 oynuyorum. Arada FPS düşüyor gibi oluyor. Bu niye olur? Eski PS3'te bile olmuyordu Genişletmek için tıkla... Xbox'un hava alan, ferah bir yerde mi duruyor?
FalconPaw dedi: Series X'te Far Cry 3 oynuyorum. Arada FPS düşüyor gibi oluyor. Bu niye olur? Eski PS3'te bile olmuyordu Genişletmek için tıkla... Xbox'un hava alan, ferah bir yerde mi duruyor?
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #3 Optimizasyon sıkıntısı vardır. Eski oyunlarda yaşanabiliyor. FPS ne kadar düşüyor?
Ertugrul541 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #4 FalconPaw dedi: Series X'te Far Cry 3 oynuyorum. Arada FPS düşüyor gibi oluyor. Bu niye olur? Eski PS3'te bile olmuyordu Genişletmek için tıkla... Eğer Xbox hava alan bir yerde ise ve FPS düşüyor gibi oluyorsa, ayarlardan VSync yada başka bir Sync ayarı varsa onu açmayı dene
FalconPaw dedi: Series X'te Far Cry 3 oynuyorum. Arada FPS düşüyor gibi oluyor. Bu niye olur? Eski PS3'te bile olmuyordu Genişletmek için tıkla... Eğer Xbox hava alan bir yerde ise ve FPS düşüyor gibi oluyorsa, ayarlardan VSync yada başka bir Sync ayarı varsa onu açmayı dene
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 9 Ekim 2021 #5 lain7 dedi: Optimizasyon sıkıntısı vardır. Eski oyunlarda yaşanabiliyor. FPS ne kadar düşüyor? Genişletmek için tıkla... Bilmem. Yazmıyor, takılıyor arada. Ertugrul541 dedi: Eğer Xbox hava alan bir yerde ise ve FPS düşüyor gibi oluyorsa, ayarlardan VSync yada başka bir Sync ayarı varsa onu açmayı dene Genişletmek için tıkla... Xbox ısınmıyor. Elimle kontrol ettim.
lain7 dedi: Optimizasyon sıkıntısı vardır. Eski oyunlarda yaşanabiliyor. FPS ne kadar düşüyor? Genişletmek için tıkla... Bilmem. Yazmıyor, takılıyor arada. Ertugrul541 dedi: Eğer Xbox hava alan bir yerde ise ve FPS düşüyor gibi oluyorsa, ayarlardan VSync yada başka bir Sync ayarı varsa onu açmayı dene Genişletmek için tıkla... Xbox ısınmıyor. Elimle kontrol ettim.
SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 860 Çözümler 4 9 Ekim 2021 #6 Xbox Series X için optimizasyonu yapmamış olabilirler.
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.705 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ekim 2021 #7 @FalconPaw Optimizasyonla alakalı bence, ben Xbox One S ile oynadım bi süre droplardan dolayı silmistim cözüm bulamayıp.
@FalconPaw Optimizasyonla alakalı bence, ben Xbox One S ile oynadım bi süre droplardan dolayı silmistim cözüm bulamayıp.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 9 Ekim 2021 #8 SuppleWaif7 dedi: Xbox Series X için optimizasyonu yapmamış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Far cry 5 0 sıkıntı.
SuppleWaif7 dedi: Xbox Series X için optimizasyonu yapmamış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Far cry 5 0 sıkıntı.
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #9 SuppleWaif7 dedi: Xbox Series X için optimizasyonu yapmamış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Optimizasyonun yapılıp yapılmaması bunun sebebi olamaz. FalconPaw dedi: Bilmem. Yazmıyor, takılıyor arada. Xbox ısınmıyor. Elimle kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Takılmadan kastınız anlık donma mı yoksa kasma mı?
SuppleWaif7 dedi: Xbox Series X için optimizasyonu yapmamış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Optimizasyonun yapılıp yapılmaması bunun sebebi olamaz. FalconPaw dedi: Bilmem. Yazmıyor, takılıyor arada. Xbox ısınmıyor. Elimle kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Takılmadan kastınız anlık donma mı yoksa kasma mı?
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 9 Ekim 2021 #10 lain7 dedi: Optimizasyonun yapılıp yapılmaması bunun sebebi olamaz. Takılmadan kastınız anlık donma mı yoksa kasma mı? Genişletmek için tıkla... Donma.
lain7 dedi: Optimizasyonun yapılıp yapılmaması bunun sebebi olamaz. Takılmadan kastınız anlık donma mı yoksa kasma mı? Genişletmek için tıkla... Donma.