- Makaleler
- 8
Series X'te Far Cry 3 oynuyorum. Arada FPS düşüyor gibi oluyor. Bu niye olur? Eski PS3'te bile olmuyordu 

Xbox'un hava alan, ferah bir yerde mi duruyor?Series X'te Far Cry 3 oynuyorum. Arada FPS düşüyor gibi oluyor. Bu niye olur? Eski PS3'te bile olmuyordu
Eğer Xbox hava alan bir yerde ise ve FPS düşüyor gibi oluyorsa, ayarlardan VSync yada başka bir Sync ayarı varsa onu açmayı deneSeries X'te Far Cry 3 oynuyorum. Arada FPS düşüyor gibi oluyor. Bu niye olur? Eski PS3'te bile olmuyordu
Bilmem. Yazmıyor, takılıyor arada.Optimizasyon sıkıntısı vardır. Eski oyunlarda yaşanabiliyor. FPS ne kadar düşüyor?
Xbox ısınmıyor. Elimle kontrol ettim.Eğer Xbox hava alan bir yerde ise ve FPS düşüyor gibi oluyorsa, ayarlardan VSync yada başka bir Sync ayarı varsa onu açmayı dene
Far cry 5 0 sıkıntı.Xbox Series X için optimizasyonu yapmamış olabilirler.
Optimizasyonun yapılıp yapılmaması bunun sebebi olamaz.Xbox Series X için optimizasyonu yapmamış olabilirler.
Takılmadan kastınız anlık donma mı yoksa kasma mı?Bilmem. Yazmıyor, takılıyor arada.
Xbox ısınmıyor. Elimle kontrol ettim.
Donma.Optimizasyonun yapılıp yapılmaması bunun sebebi olamaz.
Takılmadan kastınız anlık donma mı yoksa kasma mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.