Xbox fazladan 69 GB indiriyor

467838

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye, Konya
Arkadaşlar, bugün Sea of Thieves adlı oyunu yüklüyordum ve yüklemeye başladım. Oyun 69 GB ve indirmeye başla dediğimde diskimden 69 GB gitmişti. Bunu anlayışla karşıladım fakat şu an baktığımda 5 GB'ye yakın bir bölümü indirilmiş ve diskimdeki yer azalıyor. Bu oyun yüklenince düzelir mi? Ona göre indirmeyi duraklatacağım.

Hocam alan ayırıyor. Normal.

Hocam alan ayırıyor. Normal.
Zaten ayırmıştı hocam bende biliyorum o ayırdığı alanın üstüne tekrardan kuruyor oyunu.
Anlatmak istediğim şey o ayırdığı alanın üstüne bir 69 GB daha indiriyor. 350 GB boş alanım vardı 250 kaldı tamam dedim şimdi baktığımda ise 245'e inmiş ve indirdiğim boyut ta 5 GB.
Başka yardım edebilecek yokmu?
@377660 yardım edebilir misiniz hocam?

Son düzenleme:
Ne yaptığını merak ediyorsanız.
Program Files'te gizli olarak "windowsapp" adlı bir dosyaya kuruyor, oraya girip ne yaptığına bakabilirsiniz.
Ama dikkat edin yanlış bir şey yapmayın orada, sonra PC kafayı yer.

Nasıl gireceğim?

Program File'e girin.
Üstten "görünüm" seçeneğini seçin ve sol üstte gizli öğeler var oradan görünür hale getirin.
Sonra buradan :https://www.tenforums.com/tutorials/3841-add-take-ownership-context-menu-windows-10-a.html. take ownership reg. Uzantısını kurun ve "windowsapp'a" sağ tık basıp, "takeownership" seçeneğine basın ve böylelikle dosyanın içeriğini görebilirsiniz.
Aman rastgele işlemler yapmayın yoksa formatlık olay çıkar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı