Çözüldü Xbox Game Bar "Bu ms-gamingoverlay bağlantısını açmak için yeni bir uygulamaya ihtiyacınız var" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Sosyal'e selam. Oyunlara girerken bu hatayı alıyorum. Sistemde Gaming arayüzünün yüklü olmamasından dolayı sürekli bu karşıma çıkıyor ve oyun tam ekrandayken bir anda masaüstüne atıyor, onayladığımda kayboluyor ama gerçekten rahatsız oluyorum. Microsoft Store ile sistemimin uzaktan yakından alakası yok, Game bar uygulaması eksik sanırsam. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Artık bu uyarıyı görmek istemiyorum.

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@niyxlia teşekürler. Bunu denedim ama çözülmemişti, sorunu Windows 11 Home SL kurarak çözdüm, o ayarlar pek işe yaramıyor. Sorun eksik XboxGB uygulamasından kaynaklanıyor.
Sosyal'e selam. Oyunlara girerken bu hatayı alıyorum. Sistemde Gaming arayüzünün yüklü olmamasından dolayı sürekli bu karşıma çıkıyor ve oyun tam ekrandayken bir anda masaüstüne atıyor, onayladığımda kayboluyor ama gerçekten rahatsız oluyorum. Microsoft Store ile sistemimin uzaktan yakından alakası yok, Game bar uygulaması eksik sanırsam. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Artık bu uyarıyı görmek istemiyorum.

Eki Görüntüle 1382260

Windows tuşuna bas ve arama yerine Xbox Game Bar yaz. Büyük ihtimalle Xbox Game Bar'ı etkinleştir çıkar ona bas ve fotoğraftakilerini kapat. (Hocam fotoğraf kötü çıkmış basıp bakmanı öneririm.)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-05 192336.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-05 192336.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 504

Technopat Haberler

Geri
Yukarı