Xbox Game Pass "0x00000001" hatası

metinich

Hectopat
Merhaba, bu konularla ilgili tüm yöntemleri denedim ama bir çıkar yol bulamadım. "Yönetici onayı gerekiyor" ve yükleme hatası alıyorum sürekli. Örnek görseli bırakıyorum.

Adsız.jpg

0x00000001 hatası alıyorsanız sırasıyla şu adımları uygulayın;
  • Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin.
  • Güncellemeleri denetleyin, var ise yapın.
  • Xbox ve Microsoft Store' u onarmayı deneyin.
  • Xbox ve Microsoft uygulamalarını sıfırlayın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Hala düzelmediyse aşağıdaki komutu PowerShell' i yönetici olarak başlatıp yazın.
  • Get-AppxPackage *gamingservices* -allusers | remove-appxpackage -allusers
Yardımcı olabilecek video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynak

Xbox Support

Ben yüklerken bilgisayar çökmüştü ve tekrar açtığımda oyunun dosyaları bilgisayarımda kalmasına rağmen baştan yüklemeye çalışıp bu hatayı veriyordu. Her şeyi denedim fakat indirmeyi tekrar başlatamadım format atmak zorunda kaldım.

Bahsettiğiniz yöntemlerin hepsini tek tek denedim, buna rağmen hala aynı hataları alıyorum. Ücretsiz olan bir oyunu indirebiliyorum ama xbox servisindeki olan oyunları indiremiyorum. Hali hazırda yüklü olan hades'i ise oynayabiliyorum.
Burası da bu şekilde kalıyor. Hata kodu olarak; Kod: 0x89235172 veriyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    149,6 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Bahsettiğiniz yöntemlerin hepsini tek tek denedim, buna rağmen hala aynı hataları alıyorum. Ücretsiz olan bir oyunu indirebiliyorum ama xbox servisindeki olan oyunları indiremiyorum. Hali hazırda yüklü olan hades'i ise oynayabiliyorum.
Burası da bu şekilde kalıyor. Hata kodu olarak; Kod: 0x89235172 veriyor.
bende de sıkıntı var nasıl düzelttiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı