Xbox Xbox Game Pass 3 yıllık alınabiliyor mu?

Ultimate Pass satın alımı için iptal talebinde bulunduğunuzda önceki aldığınız tüm Gold Live üyelikler de siliniyor ancak Microsoft yalnızca Ultimate için geri ödeme yapıyormuş. Gold Live üyeliklerin ücretinin de iadesi için Microsoft'a ulaşanlar vardı. Onlar ücret iadelerini alabilmişlerse Ultimate'i iptal edip sıfırdan yapabilirsiniz.

Anladım biraz uğraştırıcı gibi yapacak bir şey yok 13 aylık olmuş oldu.

Ultimate Pass satın alımı için iptal talebinde bulunduğunuzda önceki aldığınız tüm Gold Live üyelikler de siliniyor ancak Microsoft yalnızca Ultimate için geri ödeme yapıyormuş. Gold Live üyeliklerin ücretinin de iadesi için Microsoft'a ulaşanlar vardı. Onlar ücret iadelerini alabilmişlerse Ultimate'i iptal edip sıfırdan yapabilirsiniz.

Şimdi hala oluyor mu bu dediğiniz.
Ve önce 3*4 Live Gold alıyorum.
Sonra 12 PC Game Pass.
Sonra 12 aylık konsol Game Pass en son 1 aylık Ultimate alıyorum değil mi?

Son düzenleme:
Şimdi hala oluyor mu bu dediğiniz.
Ve önce 3*4 Live Gold alıyorum.
Sonra 12 PC Game Pass.
Sonra 12 aylık konsol Game Pass en son 1 aylık Ultimate alıyorum değil mi?
Satın aldıktan sonra denemedim/deneyenleri takip etmedim, bilmiyorum. Tek düzeltme olarak en son 11 aylık konsol alacaksınız, toplamda 36 ay olacak.

Satın aldıktan sonra denemedim/deneyenleri takip etmedim, bilmiyorum. Tek düzeltme olarak en son 11 aylık konsol alacaksınız, toplamda 36 ay olacak.

Tamam umarım olur.

@Juppiter peki satın aldığınızda nasıl gözüküyordu.
Şu anda bende 2024 Haziran'a kadar Live Gold.
2023 Kasım'a kadar PC Game Pass ayrı ayrı gözüküyor.

Son düzenleme:
Tamam umarım olur.

@Juppiter peki satın aldığınızda nasıl gözüküyordu.
Şu anda bende 2024 Haziran'a kadar Live Gold.
2023 Kasım'a kadar PC Game Pass ayrı ayrı gözüküyor.
Farklı paketler oldukları için farklı tarih göstermesi normal. Ultimate Game Pass aldıktan sonra tarihlerini birleştirecekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı