1000 Mbps internet için 10 bin TL'ye tüm evde çekecek bir sistem önerisi

Bütçe
10.000 TL
Hocam evde tek kaliteli router çekmez mi ya, mesela ASUS TUF BE9400 veya Keenetic Titan (yeni çıkan) nasıl kablosuz performans verir?

Veya çekim kuvveti ve donanımı iyi bir mesh varsa önerir misiniz? TP-Link çekim kuvveti uzak mesafede düşük.

Ya da 2 tane router alıp birleştirsem olmaz mı, kutu şeklinde olması gerekli mi?

Abi o zaman internetten al dene en azından isteklerini karşılamazsa 14 gün içinde iade edersin ama ben diyorum istediğin sonucu alamayacaksın.

Hocam tamam mesh yapacagım, TP-Link dışı varsa önerir misiniz?

Ayrıca ana router cihazını da önerir misiniz?

Ana router olarak nanopi r6s alabilirsin ama güç adaptörünü ayrıca alman lazım onu daha önce atmıştım oraya bak onun dışında TP-Link dışında 3000 Mbps hızında ya da daha üstünde farklı bir marka yok Türkiye'de Deco'yu al geç ama internetten al.

Ana router olarak nanopi r6s alabilirsin ama güç adaptörünü ayrıca alman lazım onu daha önce atmıştım oraya bak onun dışında TP-Link dışında 3000 Mbps hızında ya da daha üstünde farklı bir marka yok Türkiye'de Deco'yu al geç ama internetten al.
Nanopi r6s'e direkt ethernet kablomu takabilirim değil mi PC için? Ayrıca SFP cihazı almama gerek var mı, ONT cihazından kurtulmak istiyorum çok kablo oluyor.

Nanopi r6S'e direkt Ethernet kablomu takabilirim değil mi PC için? Ayrıca sfp cihazı almama gerek var mı, ONT cihazından kurtulmak istiyorum çok kablo oluyor.

ONT'den kurtulamazsın o kalıyor nanopi r6s router ama WAN harici 2 Ethernet girişi daha var birine PC'yi diğerine de mesh sistemi bağlarsın.

ONT'den kurtulamazsın o kalıyor nanopi r6s router ama WAN harici 2 Ethernet girişi daha var birine PC'yi diğerine de mesh sistemi bağlarsın.
Mesh sistemi kabloyla mı bağlayacağım? Kablosuz olmasını istiyorum. Hocam bufferbloat olarak A+ almama gerek yok A alsam bile yeterli, şu an C alıyorum. Evin her yerinde çekecek, kablosuzda en az 600 mbps verecek bir sistem lazım bana. Mesh olabilir fakat kablolu kuramam maalesef.

Router ile mesh yapamaz mıyız, mesela mesh destekleyen 1 routerdan 2 tane alıp birleştirdim diyelim olmaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı