Şu anda 209₺gibi bir fiyatı var. Sizce almak mantıklı mı? Alırsam FC 25 gibi oyunları sanırım ücretini ödediğim sürece sınırsız oynayacağım. Bilemedim. Steam'den orijinal süresiz mi alsam yoksa Xbox Game Pass mi alsam?
Şu anda 209₺gibi bir fiyatı var. Sizce almak mantıklı mı? Alırsam FC 25 gibi oyunları sanırım ücretini ödediğim sürece sınırsız oynayacağım. Bilemedim. Steam'den orijinal süresiz mi alsam yoksa Xbox Game Pass mi alsam?
Game Pass alınca EA üyelik yanında geliyor zaten. EA üyelik sayesinde 10 saat deneme sürümünüz oluyor.
Şu an için üyelik boyunca oynayabileceğiniz FC24 var. FM24 ilginizi çekiyorsa onu da oynayabilirsiniz.
FC25 de eklenir ama 26 çıkmaya yakın geliyor olması lazım, 24 öyle olmuştu. Sadece 1 oyun için değmeyebilir, diğer oyunları da deneyecekseniz alınır. Ben devamlı almıyorum, iyi bir oyun çıkınca alıp 1 ay kullanıyorum bir kaç oyun oynuyorum.
yazanlar için teşekkürler, uzun süreli oynayacağım için belki fc 26 yı beklerim artık, sürekli 200 tl vermek istemiyorum çünkü seneye üniversiteye gideceğim ve para lazım olacak. tekrardan teşekkürler