Xbox Game Pass alınır mı?

WSparkle

Centipat
Daha fazla  
Şu anda 209₺gibi bir fiyatı var. Sizce almak mantıklı mı? Alırsam FC 25 gibi oyunları sanırım ücretini ödediğim sürece sınırsız oynayacağım. Bilemedim. Steam'den orijinal süresiz mi alsam yoksa Xbox Game Pass mi alsam?

Şu anda 209₺gibi bir fiyatı var. Sizce almak mantıklı mı? Alırsam FC 25 gibi oyunları sanırım ücretini ödediğim sürece sınırsız oynayacağım. Bilemedim. Steam'den orijinal süresiz mi alsam yoksa Xbox Game Pass mi alsam?

FC 25'i 10 saat oynayabilirsiniz hocam. FC24 ise üyelik boyunca.

Sadece FC için alacaksanız Steam'den alın geçin derim zaten 4 aylık üyelik şu an oyunun fiyatını geçiyor.

FC 25'i 10 saat oynayabilirsiniz hocam. FC24 ise üyelik boyunca.

Sadece FC için alacaksanız Steam'den alın geçin derim zaten 4 aylık üyelik şu an oyunun fiyatını geçiyor.
dediğiniz 10 saatlik şey ea da geçerli değilmiydi, kusura bakmayın, platformları tam bilmiyorum, yanlışsam düzeltin

Dediğiniz 10 saatlik şey EA da geçerli değil miydi, kusura bakmayın, platformları tam bilmiyorum, yanlışsam düzeltin

Game Pass alınca EA üyelik yanında geliyor zaten. EA üyelik sayesinde 10 saat deneme sürümünüz oluyor.
Şu an için üyelik boyunca oynayabileceğiniz FC24 var. FM24 ilginizi çekiyorsa onu da oynayabilirsiniz.

dediğiniz 10 saatlik şey ea da geçerli değilmiydi, kusura bakmayın, platformları tam bilmiyorum, yanlışsam düzeltin
FC25 de eklenir ama 26 çıkmaya yakın geliyor olması lazım, 24 öyle olmuştu. Sadece 1 oyun için değmeyebilir, diğer oyunları da deneyecekseniz alınır. Ben devamlı almıyorum, iyi bir oyun çıkınca alıp 1 ay kullanıyorum bir kaç oyun oynuyorum.

yazanlar için teşekkürler, uzun süreli oynayacağım için belki fc 26 yı beklerim artık, sürekli 200 tl vermek istemiyorum çünkü seneye üniversiteye gideceğim ve para lazım olacak. tekrardan teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı