Xbox Game Pass alınır mı?

Schwagos

Decipat
Yer
Caliga Hall
Merhaba arkadaşlar Xbox Game Pass almayı düşünüyordum. Fakat 209 TL olduğunu gördüm sizce bu fiyata değer mi?

Hocam İtemsatış'tan 20TL'ye 14 günlük gamepass kodu almanızı öneririm. Ben sürekli öyle yapıyorum

Alacaksanız Ultimate alın. İlginizi çeken oyunlar varsa tabii. Üyelik bitmeden oyunları bitirin. Tekrar almaya gerek yok. Bana kalırsa Game Pass çok fazla abartılıyor. Çoğunlukla kalitesiz oyunlarla dolu.

Teşekkürler bakacağım.

Hocam peki 1 kez kullandık diyelim 14 gün bitti sonra bir daha alıp kullanabiliyor muyuz?

Teşekkürler bakacağım.

Hocam peki 1 kez kullandık diyelim 14 gün bitti sonra bir daha alıp kullanabiliyor muyuz?

Yeni hesap açıp kullanabilirsin tekrardan kod alıp her yeni hesapta 14 gün diye anladım.

Teşekkürler bakacağım.

Aynı hesapta kullanamazsın sürekli yeni hesap açmak lazım
Hep aynı hesaptan kullanmak istiyorsan 45TL'ye 3 aylık Game Pass alabilirsin ama bu hesaplar ortak paylaşımlı hesaplar. Bunlarda Minecraft, EA, Ubisoft'un oyununu oynayamazsın
Şöyle işliyor sana Microsoft hesabı veriyor, bu hesapta yaklaşık 200 kişi oluyor bu arada, Verdiği Microsoft Store hesabına giriş yapıyorsun daha sonrasında Xbox'a girip kendi hesabına giriş yapıyorsun bitmiş oluyor bu hesapları pek önermem 1 ay oynadıktan sonra şifre değişiliyor genelde şansa bağlı

Son düzenleme:
Alıp almamak tamamen sizin kişisel kararınız. Tatildesiniz ve hiç oyununuz yok ise beğendiğiniz oyunlar varsa alabilirsiniz.

Bu link üzerinden satın alım yaptım ve kod kullanılmış hatası aldım. tavsiye etmiyorum. Satıcı bana "kodu kullanmışsınız" diyor ancak kodu ilk girdiğim andan itibaren kullanılmış hatası aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…