BestEfler6377
Hectopat
Arkadaşlar merhaba Xbox Game Pass almayı düşünüyorum ama Türkçe yama ve mod desteği var mı? Yardımcı olur musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Game Pass'de Türkçe dil desteği olmayan ve mod kurulamayan oyunlar da bulunduğu için Microsoft bunları eklemeni engelleyeceklerdir. Çünkü oyun dosyalarını değiştirme isteğinde bulunacaksın. Bunun yüzünden oyunu silip tekrardan yüklemek durumunda kalabilirsin. Yani özetleyecek olursam Türkçe dil desteği olmayan oyunlara dil ekleyemeyeceksin ve dosyaları değiştirme talebimde bulunacağın için mod da yükleyemeyeceksin. Bildiğim kadarıyla bu şekilde işliyor.Türkçe yama ve mod desteği var mı?
Ben olsaydım bu fiyata kaçırmayabilirdim. Çünkü aylık olarak gayet uygun bir fiyata istediğim oyunları sunabiliyorlar. Yabancı dil konusunda herhangi bir yamaya da ihtiyacım olmadığından ve mod kurmak işleri ile ilgilenmediğim için alırdım.Sence sen olsan alır mıydın ?
Yabancı dili bulunan oyunları anlamaya çalışarak dilini de geliştirebilir. Kendimden örnek vermek gerekirse İngilizce'yi çoğunlukla yabancı dili bulunan oyunlardan öğrendim.Dil sorununuz varsa, yapacak bir şey yok.
Arasında Türkçe dil seçeneği bulunan oyunlar da var. 1 ay içerisinde en kötü ihtimal onları bitirirsin. 6 TL için onlarca oyun.Arkadaşlar merhaba Xbox Game Pass almayı düşünüyorum ama Türkçe yama ve mod desteği var mı? Yardımcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.