Xbox Game Pass alınır mı?

BestEfler6377

Hectopat
Arkadaşlar merhaba Xbox Game Pass almayı düşünüyorum ama Türkçe yama ve mod desteği var mı? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe yama ve mod desteği var mı?
Xbox Game Pass'de Türkçe dil desteği olmayan ve mod kurulamayan oyunlar da bulunduğu için Microsoft bunları eklemeni engelleyeceklerdir. Çünkü oyun dosyalarını değiştirme isteğinde bulunacaksın. Bunun yüzünden oyunu silip tekrardan yüklemek durumunda kalabilirsin. Yani özetleyecek olursam Türkçe dil desteği olmayan oyunlara dil ekleyemeyeceksin ve dosyaları değiştirme talebimde bulunacağın için mod da yükleyemeyeceksin. Bildiğim kadarıyla bu şekilde işliyor.

Sence sen olsan alır mıydın ?
Ben olsaydım bu fiyata kaçırmayabilirdim. Çünkü aylık olarak gayet uygun bir fiyata istediğim oyunları sunabiliyorlar. Yabancı dil konusunda herhangi bir yamaya da ihtiyacım olmadığından ve mod kurmak işleri ile ilgilenmediğim için alırdım.
Dil sorununuz varsa, yapacak bir şey yok.
Yabancı dili bulunan oyunları anlamaya çalışarak dilini de geliştirebilir. Kendimden örnek vermek gerekirse İngilizce'yi çoğunlukla yabancı dili bulunan oyunlardan öğrendim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı