Xbox Game Pass aracılığı ile 2. kez Discord Nitro almak

Discord Nitro ve Game Pass bitti. Game Pass'i yeniden aldığım vakit aynı Discord hesabıma yeniden Discord Nitro alabiliyor muyum?

Discord Nitro/Xbox Game Pass kampanyası bitti artık alınmıyor. (çözüm)

Kampanya tekrardan başladıysa ben yeni Microsoft hesabıyla denerim. Sonuçları atarım 1 veya 2 saat içinde.

Biraz araştırdım. Böyle bir şey var imiş. Fakat şu an hala var mı bilmiyorum. Xbox Game Pass için de bulamadım.

Şu an da yok. Ben bug ile Discord'un kendi sitesinden bedavaya aldığım Nitro ile almıştım onu . Bir işe yaramıyor diye almıştım 3 aylık hediye verdi . Sınırsız nitromda oldu sayesinde.

Şu an da yok. Ben bug ile Discord'un kendi sitesinden bedavaya aldığım Nitro ile almıitım onu . Bir işe yaramıyor diye almıştım 3 aylık hediye verdi . Sınırsız nitromda oldu sayesinde.
Zekaya bak be

Discord Nitro/Xbox Game Pass kampanyası bitti artık alınmıyor. (Çözüm)

Hayır, devam ediyor. Daha dün 2 tane aldım. Ek olarak önceden Ultimate ile almış olanlar veya şu anda aktif Nitro'su olanlar kullanamıyor. Yeni hesap açmanız gerek.

Bende avantajlarda gözükmüyor ilk defa denedim.
Hayır, devam ediyor. Daha dün 2 tane aldım. Ek olarak önceden Ultimate ile almış olanlar veya şu anda aktif Nitro'su olanlar kullanamıyor. Yeni hesap açmanız gerek

Ben anladım. Siz Game Pass Ultimate ve Nitro kampanyasından aldınız. Ben de öyle yapmıştım fakat kampanya bitti maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…