Hayır alamassınız.Discord Nitro ve Game Pass bitti. Game Pass'i yeniden aldığım vakit aynı Discord hesabıma yeniden Discord Nitro alabiliyor muyum?
Hayır alamassınız.Discord Nitro ve Game Pass bitti. Game Pass'i yeniden aldığım vakit aynı Discord hesabıma yeniden Discord Nitro alabiliyor muyum?
Discord Nitro ve Game Pass bitti. Game Pass'i yeniden aldığım vakit aynı Discord hesabıma yeniden Discord Nitro alabiliyor muyum?
Biraz araştırdım. Böyle bir şey var imiş. Fakat şu an hala var mı bilmiyorum. Xbox Game Pass için de bulamadım.
Zekaya bak beŞu an da yok. Ben bug ile Discord'un kendi sitesinden bedavaya aldığım Nitro ile almıitım onu. Bir işe yaramıyor diye almıştım 3 aylık hediye verdi
. Sınırsız nitromda oldu sayesinde.
Discord Nitro/Xbox Game Pass kampanyası bitti artık alınmıyor. (Çözüm)
Hayır, devam ediyor. Daha dün 2 tane aldım. Ek olarak önceden Ultimate ile almış olanlar veya şu anda aktif Nitro'su olanlar kullanamıyor. Yeni hesap açmanız gerek
Ben anladım. Siz Game Pass Ultimate ve Nitro kampanyasından aldınız. Ben de öyle yapmıştım fakat kampanya bitti maalesef.
Yeni gördüm. Teşekkürler bilgilendirme içinDevam ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.