Rehber Xbox Game Pass Arkadaş Paylaşımı

Sadece bir kişide Game Pass olması yetiyor.

1. Arkadaşınız sizin Microsoft hesabıyla Windows ayarları'ndan giriş yapıp hesabı yönetici yapsın.
  2. Microsoft Store'daki hesabı sizin hesabınız yapsın.
  3. Arka plan dahil Xbox'tan çıkış yapıp tekrar uygulamayı açsın. Eğer olmadıysa kendi hesabınızdan Xbox'tan çıkış yapıp tekrar oturum açın.
  4. Oyunlarda yükle butonu geldiyse işlem başarılıdır.
Olması gerekenler.
Microsoft Store hesabı: Sizin hesap (Game Pass'i olan hesap)
Xbox hesabı: Arkadaşınızın hesabı (Game Pass olmayan hesap)

Ben bir arkadaşımla denedim. Şu an benim Game Pass'i kullanıyor.
Arkadaşınızla bu şekilde Game Pass kullanabilirsiniz. 30/2 yaparsınız 15 liradan ödersiniz.

EA Play oyunlarını xCloud ile oynayabilirsiniz.

Bu şekilde xCloud oynayaiblir miyim dün sizin rehberinizle aldım Game Pass ama yeni hesapda aldım ilermemem gitmesin diye böyle bir şey yapsam xCloud oynayabilir miyim?

Bu şekilde xCloud oynayaiblir miyim dün sizin rehberinizle aldım Game Pass ama yeni hesapda aldım ilermemem gitmesin diye böyle bir şey yapsam xCloud oynayabilir miyim?
Denedim ve Xcloud çalışmıyor ne yazık ki. Arkadaşım da denediğimde bana çalıştığını söyledi. Rehberi ona göre yaptım. Arkadaşımın yalancısı çıktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim ve Xcloud çalışmıyor ne yazık ki. Arkadaşım da denediğimde bana çalıştığını söyledi. Rehberi ona göre yaptım. Arkadaşımın yalancısı çıktım.

Xcloud, Ubisoft, EA Play ve Microsoft Flight Simulator harici çoğu oyun çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı