Konsolum yok ki benim pc için alıcam.Benim yaptığım yöntem önce PC'den aldım sonra Xbox konsoldan aldım. Böyle böyle 1 yıllık yapmıştım.
Bug'ı kullanmış ilerde sıkıntıya girmez mi üyelik?Geçen görmüştüm birisi 3 ay alıp ödeme yöntemini silip sonra tekrar 3 ay alarak böyle böyle 1 yıllık üyelik almıştı.
Satın alım işlemi onaylandığı için sıkıntıya girmesi muhtemel değil.Bug'ı kullanmış ilerde sıkıntıya girmez mi üyelik?
Sonra da 1 aylık alırsanız derken 1 aylık ultimatei kastediyorsunuz değil mi?12 aylık alabiliyorsunuz buradan. Sonra da 1 aylık alırsanız 13 aylık Game Pass'iniz oluyor. Kaç tane alırsanız o kadar yıl + 1 ay işte.
Evet, yorumları da okuyabilirsiniz. Yapan bir sürü kişi var. Ben birden fazla kod almadım ama tek kodla 13 aylık yaptım."Sonra da 1 aylık alırsanız." derken 1 aylık Game Pass Ultimate'i kastediyorsunuz değil mi?
39 aylık ultimate yapmak istiyorum. 3 yıllık live gold aktive edip üstüne 3 aylık ultimate gireceğim doğru anladıysam. Şuanda elimde 3 yıllık live gold kodu var. 3 aylık ultimate kodunu nereden alabilirim?Evet, yorumları da okuyabilirsiniz. Yapan bir sürü kişi var. Ben birden fazla kod almadım ama tek kodla 13 aylık yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.