Çözüldü Xbox Game Pass "bu abonelikte vadesi geçmiş bir bakiye var" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

firee

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eskiden Turkcell bir hat ile aboneliği kullanıyordum o ve operatör değiştirip Türk Telekom'a geçiş yaptım. Şimdi ödeme kilitlendi, müşteri hizmetlerini aradığımda sürekli Amerika'dan birini bağlıyorlar. Farklı bir ödeme yöntemi de kullanamıyorum, bunun bir çözümü var mı?

Çözüm
Dediğiniz şey işe yaramıyor. Direkt üyeliği iptal edip baştan satın aldım sorun çözüldü.
Eskiden Turkcell bir hat ile aboneliği kullanıyordum o ve operatör değiştirip Türk Telekom'a geçiş yaptım. Şimdi ödeme kilitlendi, müşteri hizmetlerini aradığımda sürekli Amerika'dan birini bağlıyorlar. Farklı bir ödeme yöntemi de kullanamıyorum, bunun bir çözümü var mı?
Yeni bir ödeme yöntemi ekleyip onu varsayılan ayarlayın. Daha sonra ödemeyi onunla yapın. Mevzu bu mu? Olması lazım yani. Muhtemelen sizden ödeme alamamıştır. O yüzden böyle diyordur. Ödemeyi kartla veya başka şekilde yapın sorun çözülür.

Dediğiniz şey işe yaramıyor. Direkt üyeliği iptal edip baştan satın aldım sorun çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı