Xbox Game Pass en ucuza nasıl alınır?

Nays da yüzde 50 cashback var ve hayırlı olsun Series S almana sevindim tercihini değiştirmişsin.

İzmir'de bir tanıdık indirim yaptı. RDR2 Epic'de indirime girince One X'lik bir şey kalmadı. 500-1000 lira arası fark verdim. Yüzde 50 Ultimate dahil hepsinde geçerli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İzmir'de bir tanıdık indirim yaptı. RDR2 Epic'de indirime girince One X'lik bir şey kalmadı. 500-1000 lira arası fark verdim. Yüzde 50 Ultimate dahil hepsinde geçerli mi?
Evet hocam. Xbox'tan ne yaparsanız yapın, cashback veriyor.

@Aspect15 yanlışın var hocam bu arada, az önce uygulamaya baktım %20 yazıyor. Bende mi yanlış var, doğru değil mi?

Yüzde 50 olduğundan emin miyiz ? Biraz fazla bir oran gibi? Daha az olmasın.
Yok hocam yüzde 50 değil. Yüzde 20 veriyor, muhtemelen arkadaş bir şeyle karıştırdı. Yanlış anlaşılma olmasın saygı duyuyorum. Yüzde 20 verecek.

Yok hocam yüzde 50 değil. Yüzde 20 veriyor, muhtemelen arkadaş bir şeyle karıştırdı. Yanlış anlaşılma olmasın saygı duyuyorum. Yüzde 20 verecek.

Hocam yüzde 50 aboneliklerde yüzde 20 oyun alışverişlerinde. :D

Yüzde 50 olduğundan emin miyiz ? Biraz fazla bir oran gibi? Daha az olmasın.
50 hocam.

Hocam ben 50 göremedim. Nerde yazıyor?

Geçerlidir hepsinde.

1690217582119.png
Xbox yok? Yada microsoft?

Yanlışınız var. O kampanya Dizi film gibi şeyler için. Yani Netflix, Disney gibi şeyler için. Bakınız :

Screenshot_518.png

Hocam bende bundan bahsediyorum. Dalgınlığa gelmiştir muhtemelen, çünkü orada Xbox yok bende bunu daha şimdi farkettim. Yüzde 20 veriyor, kesin söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın.

Özür dilerim hocam dijital platform abonelikleri deyince hepsi dahildir diye düşündüm ama Disney Plus yazmasada oradanda cashback aldım ben yüzde 50 bilmiyorum olurmu olmazmı gene deneyin bence 50 olmazsa 20 gelir gene kardasınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı