Xbox Game Pass Fazla Yer Kaplıyor

Final Fantasy XV 86GB
Wolfenstein Youngblood 43GB
Wolfenstein II: The New Colossus 54GB
Yuvarladım.
Final Fantasy'nin Windows 10 edition'u 170GB yer kaplıyormuş. Diğerlerini de indirdikten sonra sırasıyla 70GB ve 80GB desek herhangi bir sorun bulunmuyor. Biliyor musunuz bilmem ama oyunlar indirildikten sonra unpacked oldukları için biraz daha fazla yer kaplıyorlar ondan dedim indirdikten sonra diye.

@Agnes
Windows dosyalara bakmaya izin vermiyor. Gerekli depolama alanına ihtiyaç duyulan miktarları söyledim. Final Fantasy XV 170 GB kaplaması için 4K versiyonu indirmek lazım. Ben 1080p indirdim. Sorun çözdüm galiba. Xbox Beta PC sistem gereksinimlerine baktığım zaman 150GB depolama alanı istediği yazıyor. Uygulamanın bu kadar yer kaplaması garip geldi doğrusu.
Ekran Alıntısı.PNG

@Agnes
Windows dosyalara bakmaya izin vermiyor. Gerekli depolama alanına ihtiyaç duyulan miktarları söyledim. Final Fantasy XV 170 GB kaplaması için 4K versiyonu indirmek lazım. Ben 1080p indirdim. Sorun çözdüm galiba. Xbox Beta PC sistem gereksinimlerine baktığım zaman 150GB depolama alanı istediği yazıyor. Uygulamanın bu kadar yer kaplaması garip geldi doğrusu.
Evet evet 150GB, kusura bakmayın 170 yazmışım yanlışlıkla. Neyse sorununuz çözüldüğüne göre size iyi eğlenceler :).

Evet evet 150GB, kusura bakmayın 170 yazmışım yanlışlıkla. Neyse sorununuz çözüldüğüne göre size iyi eğlenceler :).
Teşekkür ederim. Final Fantasy XV değil uygulamanın kendisinin o kadar alan kaplıyor olması ilginç. Xbox One kullanırken 150GB kullanmasını anlıyordum ama PC için bu kadar alan kullanması çok garip. 4K mod yüklerseniz 155GB kaplıyor ama dediğim gibi ben modsuz indirdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı