Çözüldü Xbox Game Pass FM20 logo paketi yapabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

MFO10

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Xbox Game Pass'in içinde FM20 de olduğu için almayı düşünüyorum ama birkaç yerde sisteminin farklı olduğunu ve oyun dosyalarına müdahale edilemeyeceğini okumuştum. FM20'nin logo ve yüz paketleri belgelerin içine atılarak yapılıyor. Normaldeki gibi Xbox Game Pass de belgeler klasörü oluşturuyor mu? Bilgisi olan veya kullanan varsa bilgilendirebilirse mutlu olurum.

Xbox Game Pass'den oynadığınız oyunları dosya konumlarını bulsanız bile dosyalar şifrelidir/kilitlidir. Dosya eklerseniz vs. oyun açılmaz. Belgelerim'de oyunun dosyası çıkar mı emin değilim ama çıkmaz gibi duruyor.

Dosyaları bulsanız bile değiştirirseniz eğer oyun bozuluyor ve tekrardan yüklemek zorunda kalıyorsunuz. Bu yüzden Türkçe Yama bile kurulmuyor.

Dosyaları bulsanız bile değiştirirseniz eğer oyun bozuluyor ve tekrardan yüklemek zorunda kalıyorsunuz. Bu yüzden türkçe yama bile kurulmuyor.

Belgelerim kısmı tam olarak oyun dosyası sayılır mı diye düşündüm aslında. Save dosyaları oluşturulmak zorunda ve bu belgelerim değil mi acaba?

Kullanan biri varsa daha iyi bilir aslında.

Edit: Denedim ve evet yapılabiliyor. Belgelerimde yapılan değişiklik oyunda bozulmaya sebep olmuyor ve logo paketi başarılı şekilde kuruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…