Ekonomi çok belirsiz şu anda. Dolar bir yükseliyor bir çıkıyor. Böyle kargaşalı ortamda fiyat değişikliği yapmak için stabilleşmesini bekliyorlardır muhtemelen.Belli olmaz. Bir zamana kadar yapmazlar yapmazlar sonra bir anda yaparlar.
Ekonomi çok belirsiz şu anda. Dolar bir yükseliyor bir çıkıyor. Böyle kargaşalı ortamda fiyat değişikliği yapmak için stabilleşmesini bekliyorlardır muhtemelen.Belli olmaz. Bir zamana kadar yapmazlar yapmazlar sonra bir anda yaparlar.
Olabilir mantıklı.Ekonomi çok belirsiz şu anda. Dolar bir yükseliyor bir çıkıyor. Böyle kargaşalı ortamda fiyat değişikliği yapmak için stabilleşmesini bekliyorlardır muhtemelen.
Tabii ki Gamepass gamepass diye öveceğiz. Daha iyi bir alternatifiniz varsa oturup dinlerim. Mantıklı bir alternatif olmakla birlikte PS Plus'un PS exc. oyunları harici oyunlarında (total olarak) Game Pass'in önüne geçebileceğini sanmıyorum. Yok hem PS Plus hem GP size mantıklı gelmiyorsa, 2 yıllık GP abonelik parasına Sniper Elite 5 alabilirsiniz.Yine kötü yine kötü. Düzgün oyun getirseler artık keşke. Gamepass gamepass diye övünüyoruz ama artık olan oyunlar bence yetersiz.
Bana hitap etmediği için kötü diyorum zaten. Bence lafını da bu yüzden yazdım ya zaten oraya?Ninja Gaiden, AC Origins, Chorus. Yani hadi kalan 3'ünü beğenmedin de şu oyunların neyini beğenmiyorsunuz? Size hitap etmiyordur anlarım da kötü oyunlar değiller. Gamepass'te olduğu için kötülenen oyunlar da çoğunlukla kötü değil. AAA oyun dışındaki oyunlara önyargılı olanlar tarafından söylenen şeyler çoğu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.