Eğer önceki save dosyanı yeni hesapta indirdiğin save klasörüne koyabilirsen gitmez.Hikayeli offline oyunlar için soruyorum. Mesela Minecraft oynuyorum, Xbox Game Pass'den ama süresi biti. Başka hesapta Game Pass aldım Save'im gider mi?
Minecraft offline mod için save gitmez. Çünkü save dosyasını bilgisayarda kullanıcı adı ile değil, oyun ile kaydediyor. Yani hesap değişseniz bile saveden devam edebilirsiniz.Hikayeli offline oyunlar için soruyorum. Mesela Minecraft oynuyorum, Xbox Game Pass'den ama süresi biti. Başka hesapta Game Pass aldım Save'im gider mi?
Eğer önceki save dosyanı yeni hesapta indirdiğin save klasörüne koyabilirsen gitmez.
Peki forza doom mineckraft dungeon gibi oyunlardaMinecraft offline mod için save gitmez. Çünkü save dosyasını bilgisayarda kullanıcı adı ile değil, oyun ile kaydediyor. Yani hesap değişseniz bile saveden devam edebilirsiniz.
O oyunlarla ilgili maalesef bilgim yok hocam.Peki forza doom mineckraft dungeon gibi oyunlarda
Forza ve Mc Dungeon Xbox hesabınızla ilerlemesi eşleniyor olması lazım. Yani olmaz ancak Doom hakkında bir bilgim yok.Peki forza doom mineckraft dungeon gibi oyunlarda

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.